Perruquer i presentador de televisió, així és l'home que va fer que Puigdemont fes un petó a la bandera d'Espanya

L'home va assaltar a Puigdemont a Copenhaguen per fer un vídeo que ha obtingut un enorme ressò

Víctor Moreno, en una imatge d'arxiu
Víctor Moreno, en una imatge d'arxiu | Xarxes socials

Víctor Moreno ha passat, de la nit al dia, a ser una de les cares més controvertides de l’escena política espanyola. L’home, que va instar a Carles Puigdemont a petonejar la bandera d’Espanya mentre aquest era en un centre comercial a Copenhaguen, va saltar a la palestra per un gest repudiat per uns i aplaudit per altres.

Però, qui és Víctor Moreno? Què hi feia a Dinamarca? Perquè va decidir fer el vídeo? I, sobretot, com és que portava una bandera espanyola enmig d’un centre comercial de Copenhaguen?.

Va anar corrents a casa a buscar la bandera

El protagonista del vídeo —amb permís de Puigdemont— es trobava en un centre comercial de Copenhaguen quan va veure que l’expresident català estava esmorzant en un dels bars del recinte.

Segons explica a ‘El Español’, el jove no s’ho va pensar i va acudir ràpidament a casa seva a la recerca d’una bandera espanyola. Minuts després, Moreno es personava altra vegada a l’espai per gravar un vídeo que es va fer viral només penjar-lo a la xarxa.

«S’ha fet bastant viral... El cert és que va veure que ho gravava, què havia de fer?», exclama Moreno mentre explica el motiu perquè va voler gravar l’escena: «És un polític fugitiu de la llei i que està de gira per Europa perquè no pot estar a Espanya».

Víctor Moreno, perruquer i presentador de televisió
Víctor Moreno, perruquer i presentador de televisió | Xarxes socials

 

Presentador de televisió, perruquer i danès des dels 13 anys

La vida d’aquest home era una incògnita fins que el mitjà citat l’ha tret a relluir. Crida l’atenció, a més, que Víctor Moreno fos presentador de l’edició danesa de ‘The Voice’, un programa de televisió molt similar a ‘La Voz’ de Telecinco.

Així mateix, aquest porta vivint a Dinamarca des dels 13 anys. Quelcom que li hauria permès adaptar-se als costums i a l’idioma del país per, anys després, ser una de les cares conegudes de la televisió del país.

Víctor Moreno, a més a més, ha revelat que la seva professió és la de perruquer, tot i que alterna aquesta feina amb la d’hostes —en alguns actes concrets— i la de ‘youtuber’. I és que «de tant en tant», Víctor puja algun vídeo a la xarxa.

El seu missatge final, per tancar, és taxatiu: «Sóc bastant patriota i m’agradaria que Espanya estigués unida, que fos una».


Comentaris

envia el comentari