El pes de Carlota Corredera torna a estar en el punt de mira

La presentadora de ‘Sálvame’, que ha guanyat uns quilos a causa de ‘l’efecte rebot’ de la seva dieta, reconeix que no li importa el que pensin els altres

Carlota Corredera en 'Sálvame'
Carlota Corredera va perdre 60 quilos després de donar a llum | Telecinco

A més de ser presentadora de ‘Sálvame’, Carlota Corredera s’ha convertit en tot un referent per aquelles persones que volen reduir el seu pes. Amb l’ajuda de María Dolores Saavedra, doctora especialitzada en genètica i endocrinologia, la presentadora va arribar a perdre 60 quilos i va publicar ‘Tú también puedes’, un llibre on explica com ho va aconseguir. No obstant això, el pes de la presentadora ha tornat a augmentar entre dues o tres talles, convertint-se en el centre de totes les mirades.

Pot ser a causa de ‘l’efecte rebot’  

L’augment de pes de Carlota podria ser una conseqüència de ‘l’efecte rebot’ i ha fet que es torni a posar en mans de la seva doctora per solucionar-ho; segons sembla, ara la presentadora haurà de seguir una dieta proteica per baixar les talles que ha guanyat.

Tanmateix, per millorar la seva imatge davant l’audiència, la presentadora ha enviat noves peticions al programa perquè la treguin més estilitzada davant les càmeres: prefereix plans frontals i tancats. Per estilitzar la silueta, el vestuari de la conductora de ‘Sálvame’ ha incorporat ‘blazers’ i bruses o vestits amb escots de pic, que l’ajudaran a marcar les seves línies.

Carlota Corredera fa cas omís als comentaris sobre el seu pes | Instagram

 

Només li importa la opinió de la seva doctora

Els periodistes van poder parlar amb Carlota Corredera durant la presentació del llibre de la doctora que l’ajuda amb el seu pes, acte que la presentadora no es va voler perdre. I és que l’obra, titulada ‘Perquè engreixem? El millor mètode per eliminar el greix’, compta amb un pròleg escrit per Carlota, on aconsella i explica el seu recorregut.

Taxativa i clara, la gallega va respondre als periodistes que l’única opinió que li importa és la de la seva doctora. Les especulacions i comentaris de tot tipus sobre el pes de Carlota s’han fet molt presents aquests dies; tot i això, sembla que la presentadora no deixarà que les opinions l’afectin.


Comentaris

envia el comentari