IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

El petó d'Aitana i Miguel Bernardeau confirma la relació

Després dels rumors, l'exconcursant d''Operación Triunfo' i l'actor d''Élite' han deixat clar que són més que amics

Aitana y Miguel Bernardeu
Es confirmen els rumors de la relació entre Aitana i Miguel Bernardeau | CATALUNYADIARI.CAT

Fins ara només hi havia rumors sobre una possible relació entre la cantant Aitana Ocaña i l'actor Miguel Bernardeau. Però després de sopars romàntics, cafès, passejos amb amics i altres trobades, es confirma la notícia. Segons ha avançat 'La Coctelera', se'ls ha vist entrant en un hotel i desfermant la seva passió en públic. Mirades, somriures, moixaines i una infinitat de petons confirmen que són la parella de l'any.

La imatge més esperada

Encara que els rumors afirmaven que tenien una relació, la veritat és que faltava la foto que ho confirmés i on es mostrés la parella en una actitud que deixés clar que entre ells no només hi ha una bonica amistat. Aquesta setmana s'han deixat veure mentre passejaven pels carrers de Madrid per assistir a un concert. La premsa que era allà es va sorprendre en veure com els dos van entrar en un hotel i es van fer un gran petó que acabava amb tots els possibles dubtes de la seva relació.

Beso entre Aitana y Miguel Bernardeu
El petó entre Aitana i Miguel confirma la seva relació | Cuore

Més notícies relacionades: «Aitana triomfa amb 'Vas a quedarte'»

La relació entre Aitana i Miguel

Tots dos són personatges públics i exitosos: Aitana triomfa després d'haver sortit d''Operación Triunfo' i Miguel Bernardeau, gràcies a la sèrie de Netflix 'Élite'. Malgrat haver intentat mantenir la seva relació al marge de l'opinió pública, els ha resultat impossible. Les alarmes d'una relació entre els dos van saltar quan es va veure que Aitana sortia del cotxe de l'actor. La recent ruptura entre ella i Cepeda, però, feia més difícil confirmar la relació. 

A partir d'aquell moment, les entrades i sortides a casa del jove actor eren constants, però cap dels dos no s'atrevia a confirmar o desmentir la relació. Encara que els dos asseguraven que entre ells només hi havia una bonica amistat, els petons i el suport dels amics de Miguel a Aitana deixaven en evidència que tenen més que una relació d'afecte. «Jo només espero que, després d'aquest últim mes, el títol tingui raó amb alguna cosa i amb alguna persona. 'Vas a quedarte'», ha publicat un amic en una història d'Instagram, tot donant suport a l'exconcursant d''OT'.

L'amor després d''OT'

Des que la jove va sortir d''OT', la seva vida va fer un gir de 180º, sobretot pel que fa als homes. Després d'haver trencat amb la parella que tenia abans d''OT', Vicente, s'ha relacionat la jove amb diversos personatges públics, com Cepeda o Xavier Serrano.

Xavier Serrano, Aitana i Luis Cepeda
Des que Aitana va sortir d''Operación Triunfo' se l'ha relacionat amb diversos personatges públics | Mujer Hoy

Cepeda, un amor forjat des de l'amistat

Primer se l'ha relacionat amb Cepeda, amb qui va tenir una bonica amistat dins de la casa. Sembla que la fricció va despertar la passió i els dos van començar una relació tot just haver sortit de l'acadèmia. La relació, però, no va reeixir i van decidir trencar per continuar amb la seva amistat, tal com va assegurar Cepeda al programa 'Lo Siguiente'.

Xavi Serrano, el tercer en discòrdia

Un tercer entrava en discòrdia: el model Xavi Serrano. Van córrer els rumors que el motiu de la separació entre els dos exconcursants d''Operación Triunfo' va ser aquest jove. Per la seva part, el model no confirmava ni desmentia la relació: «Prefereixo no entrar en temes de la meva vida privada. Primer, per ètica professional perquè estic centrat en la meva feina i, sobretot, perquè és un tema que afecta una altra persona que m'importa, Aitana. No entraré en detalls». Així i per falta d'una foto dels dos junts, la relació no es va arribar a confirmar.


Comentaris

envia el comentari