Un petó entre Sandra Barneda i Nagore Robles causa furor a Instagram

El romàntic petó que han compartit a les xarxes ha fet les delícies dels seus seguidors

Nagore Robles i Sandra Barneda estan juntes i felices
Nagore Robles i Sandra Barneda estan juntes i felices | INSTAGRAM

Els rumors que fa mesos perseguien la parella formada per Sandra Barneda i Nagore Robles sembla que han quedat en l’oblit, o això és el que es transmet des de les seves xarxes socials, on publiquen contínues mostres públiques d’amor i se les veu molt felices i enamorades. En l’última imatge que la parella ha penjat a Instagram, han volgut aprofitar per demostrar el seu amor commemorant el Dia Internacional del Petó; com no podia ser d'una altra manera, les dues apareixien molt encaramel·lades fent-se un petó, cosa que feia les delícies dels seus seguidors.

La fotografia que demostra el seu amor

Sandra Barneda compartia una bonica fotografia de les dues juntes abraçant-se i fent-se un petó amb un escenari de fons d’allò més espectacular: una posta de sol en una platja de Bali. «Besa’m, besa’m molt», amb aquestes paraules, Barneda acompanyava la fotografia; mentrestant, en el seu perfil, Nagore Robles li contestava amb un missatge igual de romàntic: «els millors petons del món, els teus».

El romàntic petó que han compartit a les xarxes socials
El romàntic petó que han compartit a les xarxes socials | INSTAGRAM

 

La idíl·lica estampa ha enamorat també els seus seguidors, que amb més de 47.000 'm'agrada', no han dubtat en manifestar la seva alegria de veure-les tan enamorades; així, seguidors anònims, amistats i companys de feina les han felicitat per l’amor que es professen. L’actriu Itziar Castro exclamava: «Visca els petons», mentre altres personalitats com Lydia Bosch, Laura Matamoros o Marta Torné, optaven per enviar-los molts cors. Altres seguidors més anònims els escrivien missatges d'enhorabona: «Preciosa fotografia i alegria de veure-us juntes» o «em moro d'amor» eren algunes de les paraules que els hi dedicaven els seus seguidors.

Gràcies a aquesta imatge i a moltes altres que la parella publica a les xarxes, queda palesa l’estima que es professen i com d’enamorades estan, malgrat els rumors de crisi sentimental que de tant en tant les persegueixen. La parella comparteix moltíssimes coses i activitats juntes, com per exemple el ioga i altres aficions, o els seus dos gossos amb qui viuen. Laboralment a més, tot els va com la seda: mentre a Nagore no paren de sorgir-li projectes professionals i està d’allò més ocupada com a assessora de l'amor a ‘MYHYV’ o més recentment als debats de ‘GH DÚO’, Sandra Barneda ha obert una nova etapa professional com a ‘youtuber’.


Comentaris

envia el comentari