Els reis Felip i Letícia a El Prado el 17 de febrer de 2020

L'anunci de Pilar Eyre que posa en alerta Felip i Letícia: «En pocs mesos»

La periodista i escriptora publicarà un nou llibre que parla de les aventures del Rei Emèrit

En pocs mesos s'estrenarà la que pot ser la nova bomba literària d'aquest hivern. I és que la periodista i escriptora Pilar Eyre publica un nou llibre que tracta d'una extensa i detallada biografia del rei emèrit Don Joan Carlos en la qual denuncia les aventures del rei fins i tot abans de la mort de Franco. Segons revela 'Vanitatis', el títol del llibre serà 'Jo, el rei', i el seu contingut és provocador i dur, alguna cosa que no agradarà res a la Casa Reial.

Apareixen els presumptes negocis de Joan Carles I des dels seus inicis, fins i tot abans d'arribar al tron, i s'assegura que tots ells s'han desenvolupat per a l'enriquiment personal del monarca. Encara que no se sap, de moment, si els arguments van acompanyats de documents que acreditin tots aquests suposats excessos.

Sorgeixen nous noms i cognoms de les amants del rei

Però no sols parla de negocis tèrbols el llibre, sinó que apareixen també en les seves pàgines les diferents amants que el Rei ha tingut, amb els seus noms i cognoms, moltes de les quals no havien estat relacionades amb ell fins ara. Per això, entre altres coses, el llibre ha hagut de passar per diversos filtres i l'estan revisant diversos advocats. A més, detalla que Joan Carles i Sofia van deixar de tenir relacions en el moment que va néixer Felip.

Aquest serà el segon llibre que publica Pilar Eyre sobre un membre de la Casa Reial, perquè en 2010 va publicar una biografia no autoritzada de la reina Sofia, que de fet ha confessat que li va causar molts problemes: «Em van acomiadar d'un treball, em tiraven pedres pel carrer, una senyora em va arriar un cop de bossa a l'aeroport, em van obrir dues recerques d'Hisenda. Vaig tenir la sort que el periòdic en el qual treballava, 'El Mundo', i l'editorial em van donar suport; si no, hagués estat la meva mort professional», relatava aquest estiu.

Però aquest no és l'únic llibre que amenaça la popularitat i l'honor de la Casa Reial, perquè Jaime Peñafiel també està preparant un llibre sobre Sarsuela que veurà la llum en les pròximes setmanes; i d'ell va revelar recentment en 'Vanitatis' que «hi haurà de tot, fins a documents inèdits», així que s'espera que torni a ser una nova maçada a la imatge de Casa Reial, i sobretot a Letícia, perquè Peñafiel sempre l'ha criticat des que ella es prometés amb Felip.