rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

El Suprem permetrà el trasllat dels presos a Catalunya

Pilar Eyre assegura que Letícia no vol que els reis emèrits tinguin presència a la monarquia

La periodista creu que la reina només vol que es vegi el nucli familiar d'ella, el rei Felip VI i les seves filles
Pilar Eyre creu que Letícia no vol que els reis emèrits tinguin paper a la monarquia | Divinity

 

La periodista Pilar Eyre ha explicat a 'Cazampariposas' el motiu pel qual Letícia no voldria que la reina Sofia es fes fotos amb les seves filles. Segons ha explicat, la dona de Felip VI no estaria d'acord amb què els reis emèrits tinguin presència a la monarquia que van iniciar després de l'abdicació del rei Joan Carles.

 

«Jo crec que el que vol Letícia és que nosaltres, els espanyols, vegem únicament el nucli familiar d'ella, de Felip i les princesetes i que els reis emèrits no tinguin cap paper en aquesta nova monarquia que encarnen ells», sentenciava la periodista com experta en la Casa Reial.

 

Letícia hauria demanat a la reina Sofia que no es fes fotos

No obstant això, la cosa no quedaria aquí i és que Eyre assenyala que Letícia ja va avisar a Sofia que no es fessin fotos: «Letícia ja havia avisat a Sofia que no volia fotos d'ella amb les nenes».

 

Moments de màxima tensió entre Letícia i Sofia | Xarxes socials

«Si te n'adones, la reina Sofia posa una cara molt entremaliada quan crida a les seves nétes per fer-se les fotos», apunta la periodista, afegint que la reina emèrita sembla estar «com dient: 'Estic fent una cosa que no he de fer'» i que la situació «és una mica la de la sogra que està fent de les seves».

 

Jaime Peñafiel, molt dur amb Letícia

Per la seva banda, el que va ser cronista de la Casa Reial, Jaime Peñafiel, no ha dubtat a aprofitar l'oportunitat per tornar a carregar contra Letícia, a qui ja va assenyalar abans de contraure matrimoni amb Felip.

 

En una entrevista per a 'El Nacional', Peñafiel ha assenyalat que no el sorprèn el gest de la reina Letícia apartant la mà a la reina Sofia ni el moment en què apareix evitant que aquesta es fes una fotografia al costat de les seves nétes Elionor i Sofia.

 

 

 

La reina Letícia i Jaime Peñafiel en una imatge d'arxiu | cedida

«Letícia té un caràcter violent, és incontrolable, agressiva, mal educada ...», comentava, afegint que «O Felip es divorcia o Letícia es carrega la monarquia», i fent una crida al rei perquè «recondueixi el caràcter d'aquesta senyora».

Unes dures crítiques que responen a la picabaralla que manté amb la reina des de fa anys i que segons ell ha explicat, va començar abans que es casés. «Es va enfrontar amb mi sense venir al cas a l'Ajuntament de Madrid. Vaig ser la seva víctima mesos abans de casar-se», sentenciava.

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris