Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pilar Eyre

Pilar Eyre assenyala a la sogra més famosa per explicar la nova crisi

Pilar Eyre compta amb tot luxe de detalls el que va passar

Pilar Eyre no ha tingut cap problema a tornar a assenyalar la sogra més famosa del nostre país per explicar la nova crisi dins aquesta important família.

No hi ha cap dubte que aquesta periodista és una de les persones que coneix més secrets de la Família Reial. I és que, durant tota la seva trajectòria als mitjans de comunicació, s'ha dedicat a documentar el dia a dia de la Monarquia espanyola.

Per això, i més d'una vegada, Pilar Eyre ha incendiat les xarxes socials en compartir alguna exclusiva sobre algun dels membres més coneguts d'aquesta família.

Ara, la comunicadora ha tornat a deixar sense paraules tots els seguidors després de compartir amb ells una reflexió sobre l'últim acte públic dels Monarques. I és que, segons ella, la sogra de Letícia s'ha convertit en la protagonista dels últims Premis Princesa d'Astúries.

Pilar Eyre sap que entre elles encara hi ha tensió

Pilar Eyre és conscient que la relació entre la mare de Elionor i la seva àvia, Doña Sofía, és irrecuperable. Aquest dimecres 2 de novembre, la periodista va dedicar el darrer post de Lectures a analitzar tots els detalls d'aquesta coneguda entrega de premis.

Sense embuts, la comunicadora ha començat la seva reflexió comentant les cares amb què van aparèixer públicament aquestes dues monarques. «Les cares, quan van baixar davant del teatre i van posar per als fotògrafs, eren un poema».

«Si tingués un milió d'euros, els donaria per saber de què van parlar Lettícia i la sogra Sofia mentre esperaven els cotxes que les havien de portar de l' Hotel de la Reconquista l Teatro Campoamor».

I és que Pilar Eyre sap millor que ningú que la Reina Letícia «no sap dissimular els seus sentiments». Però, en aquell moment, va aconseguir camuflar la cara sota «una màscara rígida», encara que «el coll revelava uns tendons tirants com cordes de guitarra».

Primer pla de Pilar Eyre.
Pilar Eyre és una de les periodistes que més secrets coneix de la Monarquia espanyola | Europa Press

En canvi, la reina emèrita, que està més acostumada a camuflar les seves emocions, «anava amb aquest somriure que sembla pintat, però que quan cau, en un d'aquells nanosegons al metavers que només poden captar les càmeres de televisió, fa més por que Nosferatu».

Pilar Eyre lamenta que les coses no sortissin bé el dia gran de la recollida de premis, ja que «Letícia podia sentir-se orgullosa de si mateixa i de la seva família» si no hagués estat per les ficades de pota de Sofia.

I és que, segons la comunicadora, «tot hauria sortit perfectament si no hagués estat per la presència de la Reina emèrita». «Al posat davant del teatre, l'emèrita es va posar al costat del seu fill i Elionor li va haver de demanar que s'apartés».

«Després Sofia va intentar interactuar amb Letícia, que li va contestar breument mentre intentava posar la distància més gran possible entre ella i la seva sogra fins a donar-li ostentosament l'esquena».

Però les coses no van millorar després de la seva entrada al teatre. Tot just posar un peu en aquell edifici, la mare de Felip VI «va pujar a la seva llotja, va entrar el públic a la sala i els Reis i les seves filles es van quedar fora inexplicablement soles, sense saber què fer».

Després d'uns minuts en què no sabien com actuar, segons ha relatat Pilar Eyre, els monarques van cometre un gran error. «Com van sentir que el teatre aplaudia, van decidir fer el pas i entrar a la sala». Però quan van entrar, es van adonar que la gent estava aplaudint l'emèrita.

Fotomuntatge de la reina Letícia i Pilar Eyre
Pilar Eyre sap que a la Reina no li va asseure gens bé | GTRES

«Quan van veure amb la cua de l'ull que entraven tots quatre, van fer una volta de 180 graus sense deixar d'aplaudir, fingint que aquest entusiasme era pels Reis», relata la periodista. «Nova rigidesa als músculs del coll de Letícia i la mandíbula atapeïda que ja no va relaxar a la resta de la cerimònia».

A la sortida de l'esdeveniment, la tensió entre les dues reines es podia tallar amb un ganivet. I és que, Sofia va tornar a rebre un nou desvergonyiment per part de la seva nora. Segons relata Pilar Eyre, «l'emèrita va intentar acostar-se al grup de la seva nora, però ningú no li va fer cas».

Primer pla de la reina Sofia amb el cap cot
Sofia es va sentir desplaçada | GTRES

Aleshores, el Rei d'Espanya va haver d'intervenir per evitar un escàndol públic. «Felip va haver d'anar a la seva dona i dir-li alguna cosa a l'orella. Letícia es va fer la sorpresa, va saludar breument la sogra i va emprendre a pas de cavall la sortida, deixant tothom enrere».