Pilar Eyre considera «una farsa i un teatret» la reaparició de la reina Letícia i Sofia

La periodista considera que és una manera de netejar la imatge de la Casa Reial
La reina Letícia obrint la porta del cotxe a Sofia. | EFE

 

D'ençà que van sortir a la llum les polèmiques imatges entre la reina Letícia i Sofia a la sortida de la Missa de Pasqua, s'ha parlat molt de la relació entre la mare i la dona del rei Felip VI, sobre la qual molt asseguren que fa anys que és dolenta. 

 

Ara, i com era d'esperar, la Zarzuela està fent tot el possible per resoldre aquesta polèmica, la qual també ha estat molt criticada i comentada per mitjans internacionals. El «cop de mà» de Letícia per impedir que Sofia es fotografiés amb les seves nétes ha causat un gran enrenou i ara es pretén sanar aquesta mala imatge de la reina.

La sobtada reaparició de la reina Letícia amb Sofia 

No obstant això, i malgrat els esforços per semblar una família unida i feliç, alguns mitjans senyalen que Joan Carles hauria demanat expressament que Letícia no anés a visitar-lo a l'hospital després de la seva operació de genoll. 

 

Així doncs, i davant l'esperada i sorprenent reaparició de Letícia i Sofia juntes, molts mitjans ho titllen de «teatre», per intentar borrar aquesta mala imatge que s'està creant de la Família Reial. 

 

El portal ‘La Otra Crónica’ del diari ‘El Mundo’, considera que la imatge de la reina Letícia obrint la porta a la seva sogra i deixant que sigui ella la protagonista de l'arribada a l'hospital dels reis, no era una altra cosa que una «escena massa teatral i molt forçada». Així ho assegura la periodista Pilar Eyre, qui descriu l'arribada de la família a l'hospital d'«acte fingit, un teatret».

 

El rei Felip VI, la reina emèrita Sofia i la reina Letícia posant somrients davant l'hospital. | CatalunyaDiari.cat

Les infantes Elena i Cristina, enfadades amb Letícia

«Tots sabem que no s'aguanten», ha comentat Pilar Eyre. Unes declaracions cada vegada més sòlides després de les múltiples informacions sobre les reaccions dels membres de la monarquia espanyola i europea. Ara, i segons sembla, la infanta Elena tampoc estaria d'acord amb l'actitud de Letícia, sobretot després de l'incident amb Sofia.

 

I és que la infanta Elena estaria indignada per la nova actitud de Letícia amb la seva mare per netejar la seva imatge i «utilitzar-la» per resoldre definitivament la polèmica, segons va apuntar Pilar Eyre al programa de Telecinco ‘Viva la vida’. Tanmateix, ha apuntat que ni Elena ni la infanta Cristina estarien contentes amb el «teatret que han muntat» i lamenten que sigui Sofia la que «salvi la monarquia com acostuma a fer sempre».

 

Comentaris