Pilar Eyre insinua a 'Chester' que el rei ha tingut més de tres fills

L'entrevista a la periodista va deixar la Casa Reial amb la boca oberta

Pilar Eyre en el 'Chester'
Pilar Eyre durant la seva entrevista a 'Chester' | Cuatro

Risto Mejide torna a asseure's al seu famós sofà per entrevistar cares molt conegudes del panorama espanyol i internacional. Una nova temporada del seu programa, ara anomenat ‘Chester’, es va inaugurar aquest diumenge a la nit amb una entrevista a María Teresa Campos.

  

  

  

Al programa del pròxim diumenge Risto parlarà, entre altres, amb Pilar Eyre, escriptora i periodista, que durant el programa deixa caure una impactant insinuació que fa pensar si són tres els fills que té en realitat el rei emèrit Joan Carles I.

Durant l'entrevista, i sense un avís previ, la periodista Pilar Eyre, ni curta ni mandrosa, fa una sorprenent pregunta a Risto: «Tu creus que té tres fills el rei, no?». Risto, impactat per la pregunta, respon, una mica confós pel que la dona acaba de preguntar, amb un «sí». Llavors, l'escriptora comenta: «Són Felipe, Cristina i Elena», al que immediatament després ella mateixa afegeix: «doncs potser no són només tres». Una afirmació que pot posar potes enlaire la Casa Reial.


Aquest petit tros de conversa és el que Cuatro ha avançat del seu proper programa, en el qual a més de Pilar Eyre també estaran l'actriu Pamela Anderson i La Mari de Chambao. Aquesta és només una de les coses de les quals la periodista parlarà amb Risto en el que sembla que serà una entrevista d'allò més polèmica.


És coneguda ja la peculiar relació que la periodista té amb els membres de la família reial. Fa un temps, segons explica ‘Cotilleo’, Pilar Eyre ja va ser cessada de Telecinco després d'escriure la biografia de la reina Sofia, ‘La solitud de la Reina’, on explicava que el rei Juan Carlos li va ser infidel.
 

En unes declaracions l'any 2012 va dir que «abans existia un pacte de cavallers entre els directors dels periòdics, no sé si explícit o implícit, per no tocar temes de la Família Reial. El Rei, com ho sabia, actuava amb desimboltura», però ha reconegut que actualment ja no existeix.


Comentaris

envia el comentari