rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pilar Eyre revela una altra anècdota sobre l'afició de la reina Letícia a la caça

La periodista ha explicat que va passar quan Felip i Letícia encara eren solters
Imatge d'arxiu de la periodista Pilar Eyre. | CatalunyaDiari.cat

 

La periodista Pilar Eyre continua tenint molt èxit amb el seu últim llibre 'Carmen la rebelde', el qual va ser publicat el passat 13 de febrer. Una obra en què la periodista explica les històries més profundes i incòmodes de la Família Reial espanyola, provocant que en menys d'un mes ja s'hagi editat la segona edició. 

 

En aquesta ocasió, Eyre s'ha centrat en la suposada amant del rei d'Espanya Alfons XIII, Carmen. Cal recordar que Alfons XIII va ser rei fins a la proclamació de la Segona República l'any 1931. Així doncs, la periodista ha tret a la llum les amants del rei i posant en dubte la paternitat d'un dels seus fills. 

L'afició de Letícia a la caça

En unes declaracions al portal digital 'Cotilleo', el periodista Raúl Rodríguez  ha preguntat a Pilar Eyre per un dels temes més polèmics de la reina Letícia: la seva afició a la caça. I és que fa uns mesos, va sortir a la llum aquesta notícia, així com que s'havia arribat a gastar 70.000 euros en dues armes de caça. Una notícia que òbviament va causar un gran enrenou. 

 

Malgrat tot, mai s'ha vist a Letícia de caça ni amb la roba adient per aquest tipus de pràctica. De fet, Pilar Eyre senyala que aquest fet és molt possible que no passi ma, ja que «mai l'han enxampat, ni a les munteries». No obstant això, Eyre confirma que coneix de primera mà que Letícia ha anat a caçar diverses vegades amb el seu marit, el rei Felip VI. 

Imatge d'arxiu del rei Felip VI i la reina Letícia. | CatalunyaDiari.cat

El monumental cabreig de Letícia 

Durant l'entrevista, Eyre ha explicat una nova i desconeguda anècdota relacionada amb aquesta afició de la reina a la caça. «Quan Felip i Letícia encara estaven solters, els van convidar a caçar en una de les finques del milionari Juan Abelló. Van arribar i la dona d'Abelló els va ensenyar la casa i els va dir ‘l'habitació de Letícia és aquesta, i la de Felip és aquesta’», ha explicat la periodista.

 

I és que el fet que anessin a dormir en habitacions separades, no va agradar gens a Letícia, ja que quan la parella es va quedar a soles, la reina va dir-li a Felip: «Com? Felip, ens han posat separats! Però què es creuen!». Així doncs, i segons explica Pilar Eyre, l'endemà la família Abelló es va trobar amb una nota de disculpa. 

 

A la nota, els reis deien que havien hagut de marxar «per un problema personal». No obstant això, no va ser així. «Res d'això, van marxar perquè Letícia va agafar tal cabreig que els va deixar a tots plantats», ha revelat Eyre. Tanmateix, i com assegura l'escriptora, cal destacar que «ho van fer amb la millor intenció, perquè la dona de Juan Abelló feia el mateix amb els seus propis fills».

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris