Pilar Rahola cobra un sou de 5.000 euros al mes a TV3

Presenta una secció de 15 minuts al programa de tardes d'Helena García Melero
Descripció de contracte | CCMA

 

Pilar Rahola torna a estar pràcticament cada dia a les cases dels catalans. Si ja era habitual la seva presència al programa 'Preguntes freqüents', ara a més té la seva secció al programa de tardes d'Helena García Melero 'Tot es mou'. 'Hola Rahola' s'emet de dilluns a dijous i té una durada de 15 minuts.

 

Segons ha publicat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, per aquest espai, Rahola té un contracte de 6 mesos per 30.000 euros, fet que correspon a uns 312 euros al dia, fet que equival a un total de 5.000 euros mensuals.

Compromesa amb el procés

Pilar Rahola sempre ha estat defensora del procés català i dels presos polítics. En aquest sentit, fa unes setmanes va protagonitzar una situació força comentada amb l'exdiputat del PP, Sergio Santamaría, per l'exili de Carles Puigdemont. 

 

Al programa 'Al cotxe' d'Eloi Vila van parlar sobre la temàtica i ella va remarcar que «ha arribat un moment, en la situació política en què estem, que no tinc ganes d'aguantar segons quines coses. No tinc per què fer bona cara a la gent que vol que la meva gent estigui a la presó». 

 

Pel que fa a Carles Puigdemont, hi té una relació d'amistat, com ha expressat en diverses ocasions. És per això que li va desitjar un «bon viatge» quan va marxar de Catalunya: 

 

Comentaris