Primer pla de Pilar Rubio

Pilar Rubio en fa una de bona: revela la irresponsabilitat del pare dels seus fills

Pilar Rubio, avergonyida després del vídeo que ha publicat el seu marit

Pilar Rubio i Sergio Ramos formen un matrimoni que no deixa ningú indiferent per certes excentricitats que criden poderosament l'atenció als seus seguidors. En efecte, són carn de comentaris per part dels usuaris de les xarxes socials. Ja ho vam poder comprovar quan es van fer un banquet menjant-se un bon tros de carn banyat en or a Dubai.

La realitat és que, actualment, a tots dos els somriu la sort a la ciutat de l'amor, i especialment al futbolista de Camas. Ramos ha començat la temporada al seu equip de la millor manera, ja que ha estat titular en les primeres trobades de la lliga francesa amb el Paris Saint Germain. Està pletòric i quina millor manera de relaxar-se després d'un partit que fent un pla cultural amb la seva dona?

Pilar Rubio i Sergio Ramos
Sergio Ramos i Pilar Rubio menjant-se un bon tros de carn banyat en or a Dubai | INSTAGRAM (@SERGIORAMOS)

Tots dos són personatges famosos que tenen milers de seguidors a les seves xarxes socials. També saben que cada vídeo que publiquen als seus respectius comptes d'Instagram serà mirat amb lupa. Sigui per deixar un comentari positiu o per criticar-los pel vídeo en qüestió.

Pilar Rubio, avergonyida després del vídeo que deixa en mal lloc el seu marit

En aquesta ocasió, Pilar Rubio i el seu marit han estat protagonistes dels atacs dels haters més grans del matrimoni. I tot després que hagin visitat un cèntric museu de la capital francesa. Allà, han cregut oportú gravar un estrany vídeo que no deixa ningú indiferent.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio, criticada pel que ha publicat amb el seu marit Sergio Ramos | Europa Press

El cert és que Sergio Ramos ha volgut sorprendre la seva dona i ha decidit visitar el Museu Dalí de París amb la col·laboradora d'El Hormiguero. És un dels museus més visitats a la capital parisenca i hi podem trobar grans obres del prestigiós artista espanyol.

Tant Pilar Rubio com el seu marit van prendre la decisió de gravar algunes de les peces del pintor espanyol, però ho van fer de manera original i fins i tot cridanera. Tot i que tenien la intenció de fer un breu tour per alguna de les sales del museu, la manera com han gravat aquest vídeo ha deixat a molts sense paraules.

▶️ Vídeo del dia

Un estrany vídeo que ha provocat les crítiques ferotges dels haters

En aquest breu vídeo que han publicat tots dos als seus comptes d'Instagram, podem apreciar com recorren el museu davant de les escultures i dels quadres. A més, estranya força que el vídeo estigui gravat sense més visitants a la sala.

Pilar Rubio i Sergio Ramos
Pilar Rubio i Sergio Ramos l'han feta bona a les xarxes socials | CatalunyaDiari

Però el més sorprenent ha arribat quan l'exjugador del Reial Madrid s'ha tret la samarreta i ha fet diversos gestos inexplicables. Així, aquest ha mostrat un dels seus nombrosos tatuatges que llueix al cos des de fa anys. El motiu era senzill: Sergio Ramos mostrava el seu cos per ensenyar un dels seus tatuatges que casualment coincideix amb una de les figures del Museu Dalí.

«Això ho fan els meus alumnes de 15 anys»

La reacció dels usuaris només veure aquest sorprenent vídeo ha estat immediata i han estat centenars les respostes de tota mena que han hagut de llegir Ramos i Pilar Rubio.«Això ho fan els meus alumnes de 15 anys», deia un.

La veritat és que el vídeo que s'ha endut més crítiques ha estat el del jugador del Paris Saint Germain, d'acord amb els comentaris vistos al seu post.

Mentrestant, el de Pilar Rubio, més seriós i discret que el del seu marit, tampoc no ha passat desapercebut per als vuit milions de seguidors que segueixen les aventures de la presentadora.