Primer pla de Pilar Rubio

Pilar Rubio i els seus fills: perill per una foto que mostra com són en la intimitat

Pilar Rubio no sap on ficar-se després de la publicació d'unes imatges delicades

Pilar Rubio ha tornat a ser protagonista a totes les televisions després que hagin sortit a la llum unes imatges en què es mostra molt apassionada amb el seu marit, Sergio Ramos.

Tots dos formen una parella disposada a demostrar el seu amor a les xarxes socials sempre que poden. Últimament, ens han deixat diversos vídeos que s'han tornat virals i que no han deixat ningú indiferent.

La col·laboradora d'El Hormiguero i el futbolista del Paris Saint-Germain formen una família ben avinguda des de fa més d'una dècada.

La veritat és que viuen plens de felicitat a París amb els seus quatre fills, tots nois. Així doncs, el matrimoni té clar que la flama de la passió s'ha de mantenir viva. Cada cop que poden, tots dos fan gala de l'amor que es professen i és evident que la passió entre ells no té límit.

Pilar Rubio no sap on ficar-se després de la publicació d'unes fotos íntimes

Aquest cap de setmana, el programa Fiesta ha emès unes imatges d'un paparazzi en què es veu la parella en un iot. Així, sense tallar-se en absolut, tots dos desfermen la seva passió.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio ha vist unes imatges pujades de to que han sortit a la llum | Europa Press

El paparazzi Sergio Garrido ha estat al plató de Telecinco per explicar en detall com va poder aconseguir aquestes fotografies de Pilar i de Sergio a alta mar, a bord d'un iot luxós. Estaven gaudint com un matrimoni que és en un dels millors moments de la seva vida.

Parlem d'unes fotos que es van fer a principis d'estiu i el paparazzi esmentat, convidat aquest diumenge ha exposat que va estar «tres dies per fer-les». I és que són unes fotografies molt cobejades i sensibles per als protagonistes d'aquestes, ja que formen part de la seva intimitat.

Després de veure les imatges esmentades, Emma García, sense vacil·lar, ha posat de manifest l'enveja sana que sentia en veure com gaudien tots dos.

Pilar Rubio i el seu marit, enxampats a alta mar

«10 anys i estan així?», es preguntava Emma, a la qual cosa afegia la col·laboradora Alexia Rivas el següent. «Quina enveja!», deia l'ex d'Alfonso Merlos.

Imatge de Sergio Ramos i Pilar Rubio fent-se un petó
Ramos i Pilar són un matrimoni molt ben avingut | EUROPA PRESS

Fa uns dies, la mateixa Pilar Rubio confessava al programa La Resistencia de David Broncano, que la vida sexual de la parella era un punt clau a la seva relació.

La veritat és que la col·laboradora d'El Hormiguero li va confessar al presentador de Movistar Plus que feien l'amor «cada dia», excepte  quan s'han de desplaçar a Madrid per compromisos professionals.

Sergio Ramos i Pilar Rubio vestits de gala
Sergio Ramos i Pilar Rubio deixen anar la seva passió cada dia | GTRES

Broncano es quedava atònit darrere de les seves paraules i encara més després que Pilar Rubio li atribuís que no havia pogut mantenir relacions amb el seu marit per aquesta visita a Madrid.

El matrimoni no perd la passió, tal com  va confirmar la 'influencer' fa dies

«Avui, per culpa teva no puc», li retreia tirant d'humor la dona de Sergio Ramos. «És increïble que amb tants fills ho pugueu fer, enhorabona», va confessar obertament David Broncano després de saber com n'és d'actiu el matrimoni.

«És que és vida. Els meus fills a les 21.30 ja els he ficat al llit», revelava Pilar Rubio davant de la mirada atònita de Broncano.

Finalment, el paparazzi convidat a Telecinco donava la raó a la 'influencer' després del que s'ha dit a La Resistencia . «El que diu Pilar a l'entrevista, et puc corroborar que és veritat».

«Ella contínuament busca l'afecte, el fregament, estar al costat del seu marit. Em sembla meravellós que hi hagi gent que, havent estat tant de temps amb la seva parella, encara es mostrin així. Els veig superenamorats, superfeliços».