Pilar Rubio fracassa en l'estrena del seu nou programa 'Fit Life'

Mentre que Pilar Rubio enfonsa el vaixell de la seva audiència, Cristina Pedroche està en ple auge
Pilar Rubio ha fracassat en l'estrena del seu nou programa. | Cedida

 

Dijous passat, 20 d'abril, es va estrenar el primer capítol de 'Fit Life'. Es tracta ni més ni menys que del docureality sobre la vida de Pilar Rubio, que porta preparant-se durant molts mesos. Per fi, el tan esperat documental sobre la vida de la dona de Sergio Ramos ha sortit a la llum. Malauradament, el il·lusionant projecte no va tenir l'èxit previst. A Espanya, el canal televisiu 'Fox Life' no destaca tant com Telecinco, Cuatro o Antena 3, per això el programa de Rubio no va estar a l'alçada de 'Supervivientes' o 'El Hormiguero'.

El comentari del debut del programa de Pilar Rubio en el compte oficial de 'Fox Life' a Twitter amb prou feines va arribar als 10 retuits i likes. Tot i això, el programa no es va lliurar de les crítiques. El paper de la presentadora va estar en el punt de mira de tot el públic. Un públic que, a parts iguals, vol i critica a la dona de Sergio Ramos. Comentaris com «sembles una pantera», «quina obsessió amb l'esport», «Tu, treballadora?, Tot façana» han deixat una vergonyosa empremta en les xarxes socials.

 

D'altra banda, Cristina Pedroche es troba en el millor moment de la seva carrera. Mentre que Pilar Rubio va apostar per un canal de pagament amb poca repercussió, la de Vallecas segueix en un primer pla. Pedroche obre nous camins amb 'Dentro de', mentre està més que consolidada a 'Zapeando'. Es preveu que el nou format sedueixi a l'audiència d'Atresmedia i porti a la madrilenya cap a la fama.