Foto de Pilar Rubio

Pilar Rubio sense maquillatge: les fotos que ningú ensenya

Pilar Rubio: així és sense maquillatge

Pilar Rubio continua sent tota una icona de bellesa als 45 anys. Tot i això, per presumir d'aquest físic tan imponent recorre a una fèrria rutina d'entrenaments i també a una alimentació molt sana.

Ara bé, també queda clar que recorre a certs retocs estètics que l'ajuden a veure's millor. Tanmateix, li han plogut moltes crítiques perquè n'hi ha que opinen que se n'ha passat i ja llueix irreconeixible.

No obstant això, la majoria de vegades són més els comentaris positius que rep. «Ja els agradaria a moltes tenir un cos semblant després de donar a llum 4 bebès», comenten a les seves publicacions. «En aquest cos hi ha molta feina i disciplina», «Quin cos», «Monument de dona», li tiren floretes. Mentre que altres se'n declaren totalment enamorats: «Que parin el món, que jo en baixo».

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio és una de les famoses més atractives. | Europa Press

Les fotos de jove de Pilar Rubio

Potser molts no saben que els inicis de Pilar Rubio van estar relacionats amb la música. Tot i això, l'actual dona de Sergio Ramos saltava a la fama el 2008 després de debutar com a presentadora al mític programa 'Sé lo que hicisteis', on també vam poder conèixer Cristina Pedroche. La seva careta angelical acabava conquistant l'audiència i la seva carrera experimentava un ascens vertiginós. N'és una bona prova els més de 7 milions de seguidors que ha aconseguit a Instagram.

Pilar Rubio en 2007
L'aspecte de Pilar Rubio l'any 2007. | Catalunya Diari

Malgrat que ella insisteix que el seu cos és resultat de molt esforç i constància, les operacions a què s'ha sotmès són innegables. Així ho confirmen certs experts en cirurgia plàstica: «Als 45 anys, i per a una mare de 4 fills, els pits conserven un aspecte admirable. No només se la veu millor amb el temps, sinó també amb pits més arrodonits», asseguren veient l'abans i el després. Això podria ser a causa d'una possible operació d'aixecament de pit.

D'altra banda, el seu nas també ha experimentat un cert canvi, clar resultat d'una rinomodelació amb àcid hialurònic. Encara que també hi ha qui apunta a una possible rinoplàstia, veient el subtil aixecament de la punta del nas. A més, Pilar Rubio també s'hauria posat injeccions als llavis perquè llueixin més igualats i sucosos.

Primer pla de Pilar Rubio
La cara de Pilar Rubio ha experimentat un gran canvi. | Atresmedia

Pilar Rubio sense maquillatge

En veure-la sense maquillatge, els canvis que ha experimentat la seva cara esdevenen molt més evidents. Encara que ella sempre prefereix presumir de naturalitat, els focus no menteixen i és evident que, igual que moltes altres famoses, hagi volgut lluitar contra el pas del temps.

La veritat és que la model té molta confiança i no té problema a mostrar-se al natural, tal com ens ho ha demostrat ja en diverses ocasions. Sense una gota de maquillatge, Pilar està igual de guapa i la seva pell es veu molt radiant, a més de presumir de les seves piguetes naturals. Encara que, això sí, Rubio és assídua a les extensions de pestanyes, cosa que ajuda moltíssim a ressaltar la mirada.

Pilar Rubio sense maquillatge
Pilar rubio al natural i sense maquillatge | Catalunya Diari

Les fotos de Pilar Rubio sense maquillar

El darrer febrer la dona Sergio Ramos sorprenia tots els seus seguidors en aparèixer a 'El Hormiguero' amb la cara estranyament llisa i mostrant certa dificultat per parlar. Un canvi que no passava desapercebut a les xarxes socials, on arribaven a comparar-la amb la mateixa María Patiño.

«Acabo de posar 'El Hormiguero' i gairebé ni reconec Pilar Rubio. De veritat, quina necessitat hi ha de tant de bòtox i cirurgia estètica per semblar una nina?», comentaven impactats els espectadors. «Soc jo o Pilar Rubio s'assembla a María Patiño?», arribaven a insinuar sense donar crèdit al gran canvi que havia experimentat.

Tot i això, queda clar que actualment gaudeix d'un envejable estil de vida amb el seu marit i els seus quatre fills que tant adora.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!