Pilar Rubio

Pilar Rubio parla amb Sergio Ramos per explicar-li que no poden tornar a casa

Pilar Rubio sap que aquesta etapa de la seva vida ha finalitzat

Pilar Rubio ha hagut de parlar amb el seu marit, Sergio Ramos, sobre un nou contratemps familiar. I és que la televisiva té clar que, a partir d'ara, no poden tornar a un dels seus habitatges.

Després del fitxatge del futbolista pel París Saint-Germain (PSG), el juliol del 2021, la col·laboradora d'El Hormiguero no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'acompanyar la seva parella en la seva nova etapa professional fora del Reial Madrid.

Així, la família al complet va fer les maletes i, avui dia, resideixen en un impressionant habitatge situat a l'exclusiu barri Neuilly-sur-Seine, a la ciutat de París.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio es va traslladar amb el seu marit a París | Europa Press

I, encara que des de fa un any Pilar Rubio i Sergio Ramos fan vida a la capital francesa, el cert és que encara tenen casa seva a Madrid, la qual van comprar en una subhasta pública l'any 2017.

Aquest habitatge compta amb una parcel·la de 15.000 metres quadrats i 1.470 construïts. Però, després d'una reforma integral de l'immoble, la presentadora i el futbolista només en van poder gaudir uns mesos abans de mudar-se a la seva nova llar.

Ara, Pilar Rubio i el seu marit han pres una decisió important sobre els seus béns patrimonials. I és que Sergio Ramos s'ha desfet d'una de les propietats més estimades.

Pilar Rubio i Sergio Ramos venen una de les seves finques

Ara, tots dos han pres una important decisió que afectarà, de manera directa, el seu patrimoni. I és que, tal com ha informat el diari El Mundo, la parella ja ha venut la finca 'El Rubio'.

Aquest immoble està situat al terme municipal de Las Pajanosas, a tan sols mitja hora amb cotxe de la ciutat de Sevilla. La propietat estava destinada a la cria d'egües i poltres de la 'Yeguada SR4', un dels negocis de l'esportista.

Sergio Ramos i Pilar Rubio.
Pilar Rubio i Sergio Ramos han pres una decisió important| Europa Press

Després d'una llarga negociació, Pilar Rubio i Sergio Ramos han aconseguit vendre aquesta finca famosa per cinc milions d'euros. El comprador d'aquest immoble és una família colombiana, que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de pagar aquesta xifra astronòmica per la propietat de l'esportista.

Aquesta finca és perfecta per a la ramaderia i per a tots els amants del toreig. Tant és així, que amics d'excapità del Reial Madrid, com els matadors Alejandro Talavante i Roca Rey, han tingut l'oportunitat d'entrenar-s'hi.

L'actual jugador del PSG va comprar aquesta devesa de 40 hectàrees l'any 2011. I encara que ja comptava amb una plaça de bous pròpia, el sevillà va fer una gran reforma, tant a l'interior com a l'exterior de l'habitatge.

Així doncs, després de la transformació, la finca 'El Rubio' es va convertir en un espai molt més actual i ple d'obres d'art, unes peces que el matrimoni col·lecciona des de fa anys.

A més de Sergio Ramos, aquesta propietat va estar a la mà d'altres amos molt famosos. I és que, abans de ser adquirida per Pilar Rubio i el futbolista, hi van viure el torero Manuel Jesús 'El Cid' i el ramader Antonio Trujillo.

Imatge de Sergio Ramos.
Sergio Ramos té més propietats | Europa Press

No obstant això, aquesta increïble finca no és l'única propietat que el sevillà posseeix a la seva província natal. A només uns quilòmetres d'allà, a Bollulos de la Mitación, segueix tenint 'La Alegría', un espai de 44 hectàrees on va celebrar el seu enllaç amb la presentadora de televisió, fa uns tres anys.

Aquesta propietat, la preferida de Ramos, compta amb una pista de pàdel, una piscina i un camp de futbol, entre altres instal·lacions. Precisament, és aquí on pensa traslladar tots els caps de bestiar que tenia dins 'El Rubio'.