Primer pla de Pilar Rubio

Pilar Rubio reconeix que no està amb Sergio Ramos perquè ell té una altra il·lusió

Pilar Rubio, en xoc després de veure que el seu marit se n'ha anat sense ella

Pilar Rubio està gaudint d'un estiu completament d'ensomni. I és que a Instagram ha demostrat que s'ho està passant millor que mai anant de platja a platja.

I, encara que fa pocs dies que l'estiu ha començat, el cert és que l'exreportera, en més d'una instantània que ha publicat a les xarxes socials, ha lluït la pell bronzejada. A més, la dona de Sergio Ramos està documentant tots els plans que duu a terme aquests mesos de vacances.

Per descomptat, no ho ha fet sola. Aprofitant que era el seu tercer aniversari de casament amb el futbolista, va decidir passar els dies amb ell i els seus quatre fills en comú. Sens dubte, les destinacions preferides de la parella han estat els llocs paradisíacs.

Imatge de Sergio Ramos i Pilar Rubio fent-se un petó
La parella ha celebrat el seu aniversari de boda. | Europa Press
 

La parella va optar per planejar un veritable viatge de luxe que comptava amb les visites de Mèxic i Los Angeles. En aquest últim destí, no han dubtat a posar tant a platges com a piscines privades.

Així mateix ho ha mostrat Pilar a Instagram, on apareix al costat del seu marit. Tot i això, sembla que Sergio no la té tant en compte com ella i ha preferit allunyar-se de la seva família.

Sergio Ramos s'acomiada de les vacances sense Pilar Rubio

Pilar Rubio i Sergio Ramos són una de les parelles més consolidades del nostre país. El 2012 va sorgir l'amor entre ells i no van dubtar a començar una relació sentimental. Només un any després, la model esperava el seu primer fill en comú amb Ramos.

A partir de llavors, van arribar a les vides de tots dos els petits Marco i Alejandro. Recentment, el 2020 va donar a llum el seu quart fill, de nom Máximo Adriano. Tot i això, la parella no va decidir formalitzar la seva relació fins al 2019, quan van passar per l'altar i es van donar l'anhelat 'sí, vull'.

Tanmateix, encara que fa una dècada que estan junts, tot indica que Sergio Ramos prefereix passar part de les vacances d'estiu sense la companyia de la seva dona i els seus fills. I és que el futbolista, que ja ha reprès els seus entrenaments amb el PSG, va decidir passar els últims moments de tranquil·litat amb un altre tipus de gent.

La veritat és que el sevillà ha estat entrenant-se dur per tornar amb més força que mai al París Saint-Germain. Justament va tornar fa dos dies i vol començar la nova temporada amb les piles recarregades.

Imatge de Sergio Ramos de vacances.
El sevillà ha gaudit com mai dels seus últims dies de vacances. | GTRES
 

Però, abans de tornar a la feina, va voler acomiadar-se amb un grup d'amics. En aquesta ocasió, el destí escollit va ser a Espanya. Com evident, el futbolista va optar per passar els últims dies a Eivissa, el lloc ideal per gaudir del mar i del bon temps.

Els paparazzi han captat un Sergio Ramos gaudint del seu cercle d'amistats en un vaixell luxós. En la mateixa línia que la seva dona, lluïa un físic completament bronzejat i entrenat.

Pel que sembla ni tan sols estant de vacances s'ha oblidat dels seus deures al gimnàs. Així mateix, el sevillà ha dit 'adeu' al seu període de vacances i ha tornat amb el seu equip parisenc a entrenar-se per a la nova temporada.

Els últims dies de vacances de Pilar Rubio

Pilar Rubio està feliç que el seu marit hagi pogut gaudir de les vacances amb els seus amics. Sens dubte, ja va anar amb l'exreportera en un viatge d'ensomni, passant els dies d'estiu a la ciutat de Los Angeles.

Tot i això, com el seu marit, ella també ha fet una escapadeta de soltera. En el seu cas, la platja ja no entrava en els seus plans. Fa una setmana va decidir anar cap a Londres.

La model va passar els dies allà i va assistir a concerts de grans cantants, entre ells, Elton John i The Rolling Stones. A diferència del seu marit, ella decidia lluir un modelet més abrigat a causa de les no tan altes temperatures de la ciutat britànica.

Segurament, tants dies de platja l'hauran cansat, i per això hauria decidit canviar d'aires abans de tornar a casa seva a París al costat de la seva gran família.