Muntatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos.

Pilar Rubio fa saltar totes les alarmes amb Sergio Ramos

Pilar Rubio veu com empitjora la situació de la seva parella a París

Pilar Rubio ja no aguanta més a París. L'any a la capital francesa es pot considerar negatiu. I és que Sergio Ramos amb prou feines ha trobat continuïtat a les alineacions del PSG, i ara s'ha trobat amb un altre problema.

La grada no sembla disposada a suportar-ho més temps al PSG. El cap de setmana passat, el sevillà tornava a la competició i va comprovar que la rebuda no va ser tan afectuosa com s'esperava. Els xiulets i insults es van repetir cada cop que tocava la pilota.

Sense cap dubte, això suposa tot un cop per a Pilar Rubio. Sí, ja que després de tots els sacrificis i esforços fets per Sergio per tornar als terrenys de joc, l'afició no és capaç de valorar-ho. És més, els seguidors consideren la seva incorporació tot un fracàs.

A això també s'hi afegeix l'eliminació de l'equip de la Lliga de Campions. Havien posat moltes esperances en aquesta competició, però després de caure baixes va arribar el moment de buscar culpables. Per això, les crítiques s'han centrat en l'entrenador, Neymar i l'internacional espanyol.

Qui encara aconsegueix salvar-se d'aquest clima tan tens és Messi. La seva temporada està sent força discreta, amb tot just tres gols a la Lliga. Encara li resta un any de contracte i, si res no es torça, el proper exercici seguirà al club.

Primer pla de Pilar Rubio.
Pilar Rubio vol fer les maletes per tornar a casa | GTRES

Encara queda per veure com actua el PSG amb el defensa sevillà. Fa un temps ja van deixar entreveure que la seva incorporació havia estat un error. Les contínues absències per culpa de les lesions es van convertir en tot un llast per a ell.

Així doncs, tot fa indicar que ni Pilar Rubio, ni el PSG estan disposats a prolongar un any més l'estada de Ramos al club. Aquests darrers mesos han estat molt durs per a la presentadora perquè ha vist com al seu marit li costava molt de recuperar-se de les lesions i a més no tenia el suport del públic.

No creuen que la situació pugui fer un gir radical a partir de la temporada que ve. La grada va dictar sentència a l'últim partit contra el Lorient, carregant la seva ira, possiblement contra el que menys culpa tenia, però aquesta reacció podria accelerar la seva sortida de París.

Amb aquests xiulets intentaven retreure-li la seva escassa aportació durant aquesta campanya. I és que feia dos mesos que no trepitjava un terreny de joc, concretament, des del 23 de gener.

Tot i que Ramos havia posat moltes esperances a l'eliminatòria contra el Reial Madrid, finalment no va aconseguir arribar a temps per a aquests partits. No obstant això, el central no va dubtar a viatjar a la capital d'Espanya per fer pinya i donar suport al vestidor en un xoc decisiu.

Pilar Rubio pensa en la possibilitat de tornar a Espanya

Pilar Rubio sap que Sergio ja no és estimat a França, així que potser els obligarà a fer les maletes el proper estiu. Tanmateix, encara que li resta un any de contracte, en què les dues parts intentaran arribar a un acord per rescindir-lo.

Les darreres setmanes s'ha especulat amb la possibilitat que el jugador tornés a casa, però no seria el Madrid, sinó el Sevilla, el club en què es va criar futbolísticament. Tot i això, queda per veure com seria rebut per part de l'afició sevillana, que no va aconseguir oblidar mai la seva marxa a la Casa Blanca.

Imatge de Sergio Ramos i Pilar Rubio fent-se un petó
Pilar i Sergio, més units que mai | EUROPA PRESS

A més a més, les contínues lesions que el porten castigant durant el darrer any fan dubtar molt del seu rendiment. Als 36 anys, cada vegada li costa més recuperar-se de les molèsties, i la seva fitxa de 10 milions també es presenta com un obstacle.

Per la seva banda, Pilar Rubio vol tornar a casa. Sí, perquè els últims mesos també han estat molt esgotadors per a ella, amb continus viatges a Espanya per seguir amb els seus compromisos professionals.