Muntatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos.

Pilar Rubio i la sorprenent diferència d'edat amb el seu marit, Sergio Ramos

La diferència d'edat entre Pilar Rubio i Sergio Ramos ens ha deixat sense paraules

El 17 de març, Pilar Rubio va fer 44 anys i ho va celebrar amb la gent que més estima. El seu marit, Sergio Ramos, jugador del París Saint-Germain, la va sorprendre amb una felicitació molt afectuosa a Instagram.

Els seguidors de Ramos van comentar la publicació per a felicitar la dona del futbolista. A més, aquell dia el van passar en família fent un passeig en vaixell per París, ciutat on viuen actualment per motius professionals del sevillà. No obstant això, es podria donar el cas que Sergio Ramos no renovés a l'equip parisenc i s'haguessin de mudar a un altre lloc per a la temporada següent.

L'inici de la relació entre Pilar Rubio i Sergio Ramos va esclatar a les xarxes socials

El 2008, la parella es van conèixer en un esdeveniment, en què Andy i Lucas van guanyar un disc de diamant. Pilar Rubio, en aquella època, era reportera del programa 'Sé lo que hicisteis' i havia de fer un reportatge. Sergio Ramos, per la seva banda, va assistir a l'acte com a convidat especial perquè és molt amic dels cantants.

I és que el que Pilar i Sergio van sentir va ser amor a primera vista. Tot i això, la relació no es va fer oficial fins al 2012, quan la selecció espanyola acabava de guanyar l'Eurocopa i Pilar Rubio era present a la gala de celebració.

No van confirmar-ho abans perquè Pilar Rubio encara era parella de José Molinero, també conegut com a Molly, el vocalista del grup de música Hamlet. Es deia que ho van deixar perquè, a diferència de Pilar, José no volia tenir fills.

Pilar Rubio i Sergio Ramos, després de diversos anys junts i tres fills en comú, el 2019 es van casar a la catedral de Sevilla. Un any més tard, van tenir el seu quart fill, Máximo Adriano.

Imatge de Sergio Ramos i Pilar Rubio fent-se un petó
Sergio Ramos i Pilar Rubio estan molt units i s'estimen moltíssim | EUROPA PRESS

Pilar Rubio i el seu marit, inquiets per la diferència d'edat que es porten

S'ha especulat molt sobre la relació entre Pilar Rubio i Sergio Ramos. El tema que més intriga Pilar és el de la diferència d'edat que es porta amb l'exjugador del Reial Madrid.

Últimament, hi ha moltes parelles en què la dona és més gran que l'home o viceversa, i la gent insisteix a criticar-ho. No obstant això, moltes d'aquestes parelles sembla que no tenen cap problema amb la diferència d'edat.

Tot i que es porten gairebé deu anys, Pilar Rubio i Sergio Ramos estan a gust junts, s'estimen molt i tenen plans de futur amb els seus quatre fills. A més, en lloc de cohibir-se amb la premsa, la periodista se sent orgullosa per la relació que té amb Ramos, ja que han format una família envejable.

Pilar Rubio, trista per una pèrdua molt dolorosa

El dia del seu aniversari, a Pilar li va anar molt bé distreure's per París, ja que no va començar bé el 2022. I és que Jagger, el seu gos, va morir a principi d'any.

No només era seu, sinó de la família que ha format amb Sergio Ramos i els seus quatre fills, que també gaudien de la companyia del gos. A més de Jagger, Pilar Rubio tenia set gossos més, als quals tenia tant d'afecte que deia que eren «els meus altres bebès».

La periodista va donar la trista notícia a través d'Instagram amb un escrit que deia: «Em quedo amb aquests moments... No em surten les paraules... T'estimo molt... DEP». Immediatament, la publicació de Pilar Rubio va rebre moltíssims missatges de suport i d'ànim.