rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pipi Estrada carrega contra María Teresa i Terelu Campos

El periodista ha publicat missatges enverinats contra la col·laboradora de 'Sálvame'
Pipi Estrada ha atacat amb duresa la seva exparella Terelu Campos | Cedida

 

Després de ser la parella del moment en 2005, Terelu Campos i Pipi Estrada no han enterrat la destral de guerra i encara segueix havent-hi ressentiment entre tots dos. El periodista esportiu es va dedicar a comentar a Twitter els continguts del polígraf de ‘Sálvame Deluxe’ de la col·laboradora de Telecinco. A la xarxa es podia veure com Estrada carregava contra Terelu i catalogava la secció com el ‘Kamasutra Deluxe’, per les coses que la periodista explicava en ell.

A més, segons recull ‘Semana’, el periodista es va dedicar a enviar dards enverinats contra Terelu i la seva antiga relació, que recordem va acabar fa deu anys. «M'estic rient molt amb Terelu Campos veient ‘Sábado Deluxe’ amb el seu polígraf que està sent molt divertit. És molt saludable riure's» explicava en el seu perfil.

 

 

 

D'altra banda, després d'haver-se recreat comentant sobre la seva exparella, el periodista esportiu també va decidir anar més enllà i qüestionar l'actitud d'una altra Campos, en concret va parlar sobre María Teresa.

 

Pipi Estrada i Terelu Campos van mantenir una relació sentimental | CatalunyaDiari.com

 

Un altre atac dirigit contra María Teresa 

 

Així, el col·laborador del ‘Chiringuito’ va retuitejar una notícia d''Exclusiva digital’ sobre l'actitud de la periodista malaguenya, María Teresa, en el seu pas pel programa de Risto Mejide. Encara no es pot explicar com encara no ha enterrat la guerra amb qui fa més de deu anys va ser la seva parella.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris