Pipi Estrada revela el gran menyspreu que tenen les Campos per Mila Ximénez

El periodista ha concedit una entrevista on ha parlat de diversos temes
Las Campos rebut un cop molt dur. | Cedida

 

Pipi Estrada ha tornat i no ha deixat indiferent a ningú. El periodista ha concedit una entrevista a 'Exclusiva Digital' on analitza com Carmen Borrego ha aparegut en la televisió. «Sembla que s'ha cansat i ha passat a ocupar la primera línia en la graella televisiva. Estava cansada d'estar en un plànol massa discret, on pensava que no se la reconeixia ni se li agraïa els favors prestats.» A més, ha afegit: «amb Carmen vaig tenir una còmplice en els moments més durs que tenia amb Terelu, en aquelles ocasions en què em deixava les maletes fora de casa. Em deia que per estimar Terelu cal ser mare».

Però les paraules de Pipi no han acabat aquí. Diu que la guerra de les Campos amb Mila Ximénez «li produeix curiositat igual que fàstic». «La història de Mila amb les Campos mai no va ser sana, jo era una persona menyspreable per a elles. Recordo que quan María Teresa era la reina dels matins, li deia als seus col·laboradors: 'vosaltres rebenteu-la que jo la defensaré'. Després vaig quedar per menjar amb la Mila i posava a parir la mare i la filla. No tenen sintonia personal ni professional i les dues parts senten menyspreu».

 

El periodista assenyala que la seva relació amb Mila és cordial i torna a la càrrega sobre Carmen. «És juganera, és molt irònica. Utilitza molt la ironia, la sàtira i el sarcasme, on se sent protagonista». Un altre tema de què ha volgut parlar ha estat de Bigote Arrocet i la seva relació amb María Teresa Campos: «Per a ella la seva parella és un trofeu i se sent orgullosa de passejar-lo. Ella presumeix de ser persona independent, però és molt dependent». Finalment, també va recordar que quan ell mateix va participar a 'Superviventes', el clan el va titllar de «friqui», però que ara el programa deu ser un concurs blanc que val la pena.