Primer pla de Pipi Estrada, molt seriós a 'Sálvame'

Pipi Estrada revela l'última cosa que ha fet la família de Miriam Sánchez

Pipi Estrada ha donat la darrera hora de l'estat de salut de la seva exparella

Pipi Estrada va mostrar la seva màxima preocupació a 'Fiesta' per  l'ingrés hospitalari de la seva exparella i mare de la seva filla, Míriam Sánchez. Ell mateix ho va deixar entreveure quan es va asseure el cap de setmana passat al plató d'aquest espai, on col·labora habitualment.

El periodista esportiu va comunicar que ja coneixia la notícia gràcies a l'actual parella de l'excol·laboradora de televisió, i no pas per la família. I és que, Pipi Estrada va assegurar que el voltant més proper de Míriam Sánchez havia pres la decisió de tenir-la incomunicada, raó per la qual no es va poder posar en contacte amb ella.

Primer pla de Miriam Sánchez amb rostre seriós al plató de 'Viernes Deluxe'
Màxima preocupació per l'estat de salut de l'exparella de Pipi Estrada | Telecinco

Pipi Estrada explica la postura que ha pres la família de Míriam Sánchez

L'ingrés d'urgència de Míriam Sánchez ha estat present a tots els mitjans de comunicació del nostre país. Segons el programa 'Fiesta', l'exparella d'Estrada estaria internada en un centre especialitzat en salut mental de Madrid. És més, el mateix Pipi, quan es va pronunciar per primera vegada en aquest format, va assegurar que a l'exactriu li havien provocat un coma induït.

D'altra banda, no és la primera vegada que Míriam Sánchez presenta alts i baixos pel que fa a la seva salut mental. El 2019, l'excol·laboradora ja va confessar a 'Sálvame Deluxe' que havia patit depressió, malaltia que ha arrossegat durant tots aquests anys.

Pel que fa al seu ingrés, Pipi Estrada s'ha mantingut en tot moment pendent de qualsevol notícia sobre la mare de la seva filla de 16 anys, Míriam Estrada, encara que sense èxit.

Captura de pantalla de 'Fiesta' on es mostra Pipi Estrada donant l'última hora de Míriam Sánchez, la seva exparella
Pipi Estrada va assegurar no conèixer res sobre l'ingrés hospitalari de qui va ser la seva parella | Mediaset

I és que, el periodista esportiu es va posar diverses vegades en contacte amb l'excol·laboradora pel bé de la petita que tenen en comú, sense obtenir resultat. Segons sembla, aquesta incomunicació hauria estat per decisió de la mateixa família, que voldrien mantenir tant sí com no aquest assumpte en la màxima privadesa.

«No entenc la raó, aquesta incomunicació. No tinc cap mena d'informació, no sé quin pot ser el motiu. Avui és un dia estrany, estrany», va opinar Pipi Estrada, visiblement desconcertat i preocupat.

Frank Blanco, des del programa 'Fiesta' del dia 27 d'agost del 2023, parla amb Pipi Estrada sobre l'ingrés de Miriam Sánchez
Pipi Estrada es va sincerar sobre aquest tema | Telecinco

Els bons desitjos de Pipi Estrada a Míriam Sánchez

Tot i els aldarulls que ha tingut des que trenqués la seva relació amb Míriam Sánchez, Pipi Estrada només va tenir bones paraules per a ella. I és que li segueix professant un enorme afecte i li va desitjar una ràpida recuperació.

«Per ella sento respecte, admiració. M'ha donat una filla meravellosa, ella vol molt la seva mare. No entenc que estigui passant això perquè realment tenia un camí fantàstic», va explicar.

«Necessita la figura de la seva mare. Hi serem per donar-li la força necessària. Espero que aquest moment sigui positiu per a Míriam i li desitjo el millor», va concloure.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!