Pipi Estrada sobre Terelu: «Tenim una connexió amable, humana i respectuosa»

El periodista ha reprès el contacte amb la seva ex a partir de l'ictus que va patir María Teresa Campos
Pipi Estrada i Terelu Campos van tenir una relació sentimental a principis del 2000 | Cedida

 

Terelu CamposPipi Estrada van viure un festeig apassionant a principis de la dècada dels 2000, però la relació no va acabar massa bé. La presentadora sempre evita parlar d'aquesta etapa de la seva vida i, fins i tot, mai no menciona el nom del seu ex. No obstant això, sembla que la situació entre tots dos ha canviat tenint en compte les declaracions d'Estrada a la premsa durant el partit de futbol benèfic 'Artistes contra famosos' que es va celebrar a Madrid.

 

Pipi Estrada ha reprès el contacte amb Terelu Campos

Segons ha avançat 'La Coctelera', Pipi Estrada s'ha vestit amb un pantaló curt per entrar a la gespa del camp de futbol on se celebrava el partit benèfic organitzat per Richy Castellanos. Abans de sortir al camp, Pipi va fer unes declaracions per a 'CHANCE' sobre la relació actual amb la seva ex i la seva opinió sobre un excompany seu col·laborador de 'Sálvame'. Sembla mentida que després de totes les declaracions que han fet els dos —sobretot el periodista—, la relació estigui en 'mode on'. Al final, el temps ho cura tot i fa que tot torni a fluir.

 

Pipi Estrada declara a la premsa que ha reprès el contacte amb Terelu Campos  | Gtres

 

«Això ha sorgit d'una manera natural quan la seva mare va tenir el contratemps, l'ictus. Li vaig enviar un missatge sense saber si em contestarien. La resposta va ser positiva i arran d'això la relació és més càlida, més propera. Jo vull seguir en aquesta connexió amable i sobretot que es curi i que estigui bé», declarava Pipi.

 

Més notícies relacionades: «María Teresa Campos té alguna seqüela de l'ictus que va patir»

Pensa en una possible trobada entre els dos

El tertulià esportiu no descarta una possible trobada en un futur: «Pot sorgir que en un moment coincidim en algun lloc. Coincidim en algun restaurant, coincidim... i evidentment serà sense tensió, d'una manera més saludable, de la qual cosa m'alegro molt i repeteixo que a la vida al final comences a valorar les coses importants, per això estaràs en boca de tothom».

 

Aleshores, Pipi va canviar el to i es va recordar dels que acostumen a parlar de la seva vida: «En boca de qui? Si em dius que estaràs en boca d'una persona que t'importa, d'un ésser important..., però de quatre que viuen en un contenidor d'escombraries? No em fotis».

 

Més notícies relacionades: «Terelu Campos comença a recuperar-se de la malaltia»

 

Aposta per una bona relació amb Terelu

Estrada va acabar dedicant unes boniques paraules a Terelu: «Vaig estar molt enamorat. Va ser una persona molt important a la meva vida. Després la situació es va deteriorar i va acabar amb una mica de tensió i hem tingut dificultats de convivència, però al final quan analitzes la vida i reflexiones sempre et quedes amb les coses positives i les coses agradables. Perquè quan tota la tensió ja s'ha relaxat i s'ha rebaixat, comences a valorar les coses que realment valen la pena. En aquesta situació estem i és la prova que anem complint anys».

 

Pipi no es creu Kiko Hernández  

Pipi també va tenir temps per explicar el perquè del seu últim tuit sobre el robatori a la casa de Kiko Hernández: «Per a mi és un personatge que no té credibilitat, està sota sospita permanentment». Aquesta afirmació la fa basant-se en un episodi de fa temps quan, segons Pipi, es va inventar un càncer de pàncrees, tema que va fer preocupar l'ex de Terelu perquè li tocava molt de prop, ja que els seus pares van morir d'aquesta malaltia. «Un home que és capaç de jugar amb aquestes coses, és capaç d'inventar-s'ho tot. I com que he treballat amb ell i sé de quin peu coixeja, per a mi no té cap credibilitat».

 

Segons Pipi Estrada, Kiko Hernández es va inventar que tenia càncer de pàncrees | Telecinco

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris