Piqué agredeix a una periodista davant la mirada indiferent de Shakira

Li ha retorçat el canell mentre deia «ja està bé!»

Shakira i Piqué han arribat a l'aeroport de Barcelona a primera hora del matí d'avui amb els seus dos fills i acompanyats per la secretària i Tonino, germà de la cantant. Allí els esperava una reportera disposada a realitzar el seu treball, i tot i que res era fora de lloc, la intenció dels celebrities era la que la càmera no captés el moment, motiu pel qual han desplegat tota la seva força.  

La primera en obstaculitzar el treball de la reportera ha estat la secretària de la cantant, col·locant un paraigua davant la càmera, però la periodista ha continuat amb el seu treball, cosa que ha desfermat l'empipament del futbolista català. Piqué s'ha enfrontat a la periodista intentant agafar- la càmera, retorçant-li el canell mentre increpava: «Ja està bé!». Davant l'estupefacció de la professional, que li preguntava el motiu del seu empipament, el futbolista responia: «No vull fotos».

Tot i l'altercat la reportera ha continuat complint amb el seu treball, mentre la secretària col·locava un capell davant l'objectiu de la càmera, fins que la família entrava a la sala VIP des d'on el número tres del Barça es burlava a l'estil de les seves altres sortides de to tant en el terreny de joc com fora: «Felicitats pel teu treball!».

Shakira s'ha mantingut aliena al mal humor del seu marit, ignorant la desagradable situació, suposem per mantenir als seus fills al marge mentre caminava amb ells i el seu germà a la sala on han esperat el vol que els portarà a passar uns dies al país de la cantant. Tota una pena, ja que són la parella artística catalana més important i els fans veuen poc a la diva Shakira, la primera persona que va aconseguir conquerir els 100 milions de seguidors a Facebook i per la que tothom sospirava.

Si vols veure el vídeo del moment, fes clic en aquesta imatge.

 


Comentaris

envia el comentari