YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

Piqué assisteix a un curs a Harvard amb famosos de tot el món

El curs, que porta per nom «El negoci de l’entreteniment, els mitjans de comunicació i els esports», té com a alumnes famosos esportistes i una actriu de Hollywood

Piqué ha assistit aquests dies a un curs que es feia a Harvard, que portava per nom «El negoci de l'entreteniment, els mitjans de comunicació i els esports». Al curs, que es va fer a la ciutat de Boston, hi van assistir altres importants figures de l'esport, com són el jugador de l'NBA C. J. McCollum i el jugador de rugbi irlandès Jamie Heaslip. A més a més, també hi va anar l'actriu de Hollywood, Katie Holmes. La professora del curs, Anita Elberse, ha publicat aquesta foto on es veu acompanyada de l'elit esportiva del moment i la famosa actriu.

Entre les imatges que la professora ha publicat, destaquen el vídeo on surt jugant a futbol amb Piqué, amb qui ha fet amistat, i la fotografia que surt amb el central blaugrana i Shakira, que va anar a visitar-lo a Boston amb els seus fills. Piqué s'ha fet el rei del pati, fent-se fotos amb tots els seus companys i gaudint de l'experiència de poder ser dels pocs jugadors de futbol que han assistit a la prestigiosa Universitat de Harvard.


Comentaris

envia el comentari