Piqué desmenteix els rumors de separació assistint a un assaig de Shakira

Allà ha realitzat el gest de «silenci», donant a entendre que s'ha de fer soroll i que no hi ha veracitat darrere els rumors de separació

Gerard Piqué pide silencio
Gerard Piqué demana silenci | Instagram

 

Últimament molts mitjans s'han fet ressò de la suposadament delicada relació entre Shakira i Piqué: segons informaven, la parella podria estar a la vora d'una separació o podria fins i tot haver-se separat ja. La setmana passada aquest mateix diari ja va informar sobre la notòria absència de Shakira, qui semblava estar amagant-se just en els moments en què més necessària era la seva aparició per fer callar els rumors. No obstant això, més que fugint, Shakira estava assajant al parc audiovisual de Terrasa, preparant-se per fer front a la seva nova gira. Tot i això, els rumors han seguit creixent i alimentant aquesta incertesa, fins ara. Tal com ha pogut veure's en una història d'Instagram, el jugador blaugrana ha acudit a un dels assajos de Shakira i ha realitzat un gest més significatiu del que molts podrien arribar a pensar. 

Piqué ha mostrat ràpidament el local d'assaig i, tot seguit, s'ha posat el dit índex als llavis en un gest universal de «silenci». En aquest punt, la interpretació no és clara i, des d'aquí, deduïm dos missatges: el primer, i el més obvi, és el de «silenci, no molesteu que estan assajant»; encara que podria haver-hi una altra possibilitat, podria ser un missatge encobert que podria traduir-se com a «silenci, no parleu més, seguim junts». En aquest cas, el gest del futbolista podria tractar de posar fi als rumors, donant a entendre que tot són simples murmuris. De qualsevol manera, sigui el que sigui la interpretació, el que és evident és que si la parella estigués en crisi o directament separada no tindrien lloc aquestes visites, al contrari, precisament perquè Gerard Piqué l'ha anat a veure, se sobreentén que segueixen junts.

Captura de una historia de Instagram de Piqué
Captura de la història d'Instagram de Piqué. | Instagram

 


Comentaris

envia el comentari