Piqué, multat amb 3.000 euros per les seves declaracions sobre els àrbitres

El comitè de competició ha imposat la multa al central blaugrana per les paraules que va dirigir als àrbitres del partit Barça-Athletic

La figura de l’àrbitre en el món de l’esport sempre ha portat polèmica. És objecte de crítica pels dos sectors, tant per un equip com per un altre. S’ha hagut de blindar, doncs, el seu paper en cada joc per no ser sempre víctima d’insults, acusacions i, fins i tot, amenaces. És per aquest motiu que Gerard Piqué ha estat multat pel comitè de competició amb 3.000 euros per les declaracions que va fer contra els àrbitres, segons ha avançat la cadena COPE.

El central blaugrana dirigides a l’àrbitre del partit Barça-Athletic al mes de gener va sentenciar: «El penal a Neymar ha estat claríssim i el que m'ha fet a mi Gorka, també, però ja sabem com funciona això. Ja vam veure el que va passar aquest dimecres al Sevilla-Madrid, en la línia dels últims temps. Nosaltres volem jugar a futbol i no a la ruleta, que és el que provoquen aquests arbitratges». Per aquestes paraules el jugador del Barça ha rebut la sanció de 3.000 euros.


Comentaris

envia el comentari