Imatge de Gerard Piqué amb boina.

Gerard Piqué podria tornar a jugar a futbol... i no jugaria al Barça i ni a Catalunya

El de la Bonanova valoraria tornar a jugar a futbol, però lluny de Can Barça

Gerard Piqué ha vist com la seva vida patia un gir de 180 graus. De Shakira va passar a Clara Chía i del seu dia a dia a Can Barça va passar a un dia a dia radicalment diferent. Ara és una de les cares visibles de la Kings League i dedica gran part del seu temps professional als seus negocis. 

Entre els quals destaca el Futbol Club Andorra. Gerard Piqué n'és el president i, amb l'ex del Barça Eder Sarbia com a entrenador, el club andorrà està firmant un molt bon paper a La Liga Smartbank. I Piqué, de moment, en gaudeix com a president. 

La idea de Piqué 

Però compte, per això diem de moment. Segons Relevo, l'excentral del Barça —ja retirat, segons va dir— es podria estar plantejant la possibilitat de tornar a jugar a futbol amb l'Andorra. L'opció és a sobre la taula, tot i que econòmicament és molt complicada. 

El principal escull perquè Piqué tornés a jugar seria el control econòmic que exerceix La Liga sobre els equips de la Segona Divisió espanyola. L'Andorra, com és evident, no podria facilitar a Piqué el sou que rebia al F.C.Barcelona i aquest seria el principal (i gairebé insalbable) escull. 

I ara què?

Piqué gaudeix d'una nova vida. Sabent que estarà amb els seus fills com a mínim fins el juny del 2023 —Shakira no marxarà a Miami fins aleshores—, ara Piqué té un amplíssim ventall de possibilitats. 

La Kings League i Kosmos sembla que són ara el seu dia a dia, però qui sap què passarà amb el futur del de la Bonanova. De moment, segons el seu entorn, Piqué valoraria tornar a jugar a futbol. Tota una sorpresa, ja que segons va dir ell mateix no tornaria a jugar amb cap equip que no fos el Barça

«He decidit que és el moment de tancar aquest cicle. Sempre he dit que després del Barça no hi hauria cap altre equip i així serà». Veurem si ho compleix. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp