ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Piqué i Shakira denuncien un fotògraf per assetjament

La cantant denuncia que el demandat també persegueix els seus fills i «els ha fet plorar»

Shakira
Shakira | La Voz de Galicia

El futbolista Gerard Piqué i la cantant Shakira han arribat al límit després de mesos d'especulacions sobre la seva relació i rumors de crisi i han decidit finalment denunciar un fotògraf a qui acusen d'assetjar durant mesos. Segons ha avançat «La Vanguardia», Shakira hauria acudit als Mossos d'Esquadra per demanar al fotògraf per «perseguir-la a tota hora, rebuscar a les escombraries i fer plorar als seus fills», tal com explica el citat mitjà.

 

Shakira denúncia a un fotògraf per assetjar-durant dos anys

Concretament va ser l'advocat de la cantant, Ezequiel Camerini, qui es va dirigir a la comissaria de la policia catalana en representació dels interessos de la seva clienta. El text explica que el demandat porta dos anys seguint i vigilant Shakira i que en els últims mesos fins i tot ha intensificat la seva activitat.

Segons expliquen, el fotògraf no distingeix entre el dia a la nit per perseguir Shakira allà on vagi quan abandona la seva casa. A més, la cantant assegura que segueix també als seus dos fills, Milan i Sasha, quan els porten a l'escola.

Piqué i Shakira, amb els seus fills
Shakira i Piqué amb els seus dos fills, Milan i Sasha | Instagram

 

Els fills de Shakira, perseguits també pel fotògraf

De fet, la cantant assegura que els nens han arribat a plorar en alguna ocasió per estar vivint aquesta situació. El text assegura també que la presència del demandat està començant a afectar també a altres veïns de la urbanització en què viuen i que fins i tot ha arribat a rebuscar en les seves escombraries.

Per aquesta raó, Shakira ha demanat una ordre d'allunyament contra el fotògraf i ahir mateix es va celebrar una vista de judici ràpid a la localitat d'Esplugues de Llobregat, on viu la família. El fotògraf, que ja havia estat identificat, va donar la seva versió dels fets.

Segueixen els problemes per a Piqué i Shakira

Aquesta situació ha estat la gota que ha fet vessar el got de la família de Piqué i Shakira, que porten mesos exposats a la pressió mediàtica i als rumors sobre una possible crisi en el matrimoni.

A més, Shakira compta també amb problemes de salut que l'han apartat del món de la música tot just després d'estrenar el seu últim àlbum d'estudi, i per si fos poc, s'enfronta a possibles problemes legals perquè Hisenda l'ha demandat per presumpte frau fiscal.

Cal recordar que Shakira va pagar el passat mes de febrer 20 milions a la Hisenda pública per començar a afrontar part del deute que manté amb l'administració, tot i que la cantant segueix remarcant que els exercicis fiscals que se li reclamen —de 2012 a 2015— ella encara no vivia oficialment a Espanya.


Comentaris

envia el comentari