Piqué i Shakira passen el dia en família a Disneyland

La parella i els seus fills van anar al parc d’atraccions aprofitant el descans de 'El Dorado World Tour' i l'aturada de la Lliga pels partits de seleccions

Piqué, Shakira i els seus fills a Disneyland
Piqué, Shakira i els seus fills a Disneyland | Gtres

Aprofitant el descans de la seva gira 'El Dorado World Tour' i l'aturada de la Lliga pels partits de seleccions, Shakira i Piqué van poder gaudir d'uns dies en família. El jugador del Barça va viatjar fins als Estats Units —la cantant va fer el seu últim concert a Miami el 6 de setembre— i va anar a veure el US Open abans de trobar-se amb els seus éssers estimats.

Ja tots junts, el diumenge 9 de setembre van aprofitar per anar a Disneyland, ubicat a Califòrnia, on la parella i els seus fills van poder gaudir en família i pujar a diferents atraccions com la muntanya russa infantil. Shakira es va asseure al davant amb Milan, mentre Piqué es va asseure darrere amb Sasha.

Entre atracció i atracció, tots quatre van passar grans moments divertits, com quan Piqué va agafar Milan per les cames i el va portar així durant una estona. Per la seva banda, Shakira no deixava de fer fotografies als seus fills. La cantant, a més, va portar durant tota l'estona un adhesiu vermell enganxat a la cara, com si es tractés de Minnie Mouse.

Amb mesures de seguretat

La gran repercussió mediàtica que té la parella va fer que no gaudissin com una família normal i estiguessin acompanyats per dos guardaespatlles en tot moment. Això, però, no va agradar molt a la gent que es trobava al parc perquè els hi generava certa incomoditat. El tema va arribar ràpidament a les xarxes socials, on van catalogar-ho com una escena «vergonyosa» i van titllar la parella de «prepotents» acusant-los de voler donar la nota.

Piqué jugant amb Milan mentre Shakira fa una fotografia
Piqué jugant amb Milan mentre Shakira fa una fotografia | Gtres

Un sopar romàntic de Piqué i Shakira

Ja de retorn a Barcelona, la parella va voler dedicar-se una nit per ells dos sols i se'n van anar a sopar al luxós restaurant Blue Spot, del qual també en són propietaris. «L'última nit va ser una nit de cita», publicava la cantant a les xarxes socials amb una fotografia dels dos, posant fi als constants rumors sobre una possible crisi a la parella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night was date night! Shak

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el


Comentaris

envia el comentari