Gerard Piqué i Shakira

Piqué i Shakira i la seva mansió de 14 milions d'euros a Barcelona: dràstica decisió

Aquí us ensenyem algunes de les estances de l'espectacular casa de l'empresari i la cantant

Shakira ha pres una decisió i no hi ha marxa enrere: diu adeu a Barcelona i posa rumb a Miami (Florida) amb els seus dos fills, Milan i Sasha, de 9 i 7 anys respectivament. Una determinació que s'ha refermat després de pactar el conveni regulador de la custòdia dels infants amb Gerard Piqué.

La cantant ho té clar, però abans de la marxa definitiva, haurà d'esperar que la salut del seu pare, William Mebarak, millori. A més, segons l'acord amb l'empresari, la colombiana no podrà marxar amb els petits de casa cap als Estats Units fins passades les festes de Nadal. Podríem dir que seran els seus últims Nadals a Catalunya.

Tal com avançaven aquest dimecres passat les periodistes catalanes, Laura Fa i Lorena Vázquez conegudes popularment com les 'Mamarazzis, la ja exparella hauria posat a la venda la casa familiar d'Esplugues de Llobregat. Una casa que, segons afirmen alguns mitjans com El Periódico, estaria valorada entre 12 i 14 milions d'euros.

Una venda milionària

Es tracta d'una mansió la qual no és gens fàcil de vendre a causa del seu preu tan elevat. Va ser construïda l'any 2012 i dissenyada, tal com informa el mitjà esmentat anteriorment, per l'arquitecta Mireia Admetller. Una reconeguda professional del sector que l'any 2008 va fundar el seu propi estudi d'arquitectura sota el nom 'Admetller arquitectura'.

La propietat es va construir sobre un terreny de 3.800 metres quadrats. Disposa de tres plantes d'alçada i dues més de subterrànies on es troben el garatge i la bodega. La mansió té tota mena de luxes com: diverses piscines, una zona de jocs, una biblioteca, un gimnàs, un jardí enorme i, fins i tot, una pista de futbol i una altra de pàdel.

En aquest vídeo publicat per l'exjugador del Futbol Club Barcelona (FCB) al seu compte d'Instagram, es pot observar la pista de pàdel de la casa. A més, també hi hauria un estudi de música, a causa de la professió de Shakira. Per aquests motius i les seves espectaculars vistes, l'habitatge estaria valorat en gairebé 14 milions d'euros.

En aquesta publicació de la de Barranquilla, s'observa el menjador de la casa amb grans finestrals i les seves espectaculars vistes. Fins al moment no se sap si hi ha algú interessat a comprar aquesta espectacular mansió. Caldrà esperar per saber nous detalls sobre la seva venda.