Shakira

Piqué i Shakira se separen pel seu aniversari

Shakira serà una de les encarregades d'amenitzar la mitja part de la Super Bowl

Gerard Piqué i Shakira segueixen sent una de les parelles més mediàtiques del mon, però no es tracta d'una parella qualsevol, i és que  pocs enamorats poden dir que comparteixen aniversari. No ens referim a l'aniversari de parella, sinó que tots dos van néixer el 2 de febrer. Això sí, ningú diria que la colombiana, amb 43 anys, li porta 10 al defensa blaugrana. Una data tan important es mereix una celebració a l'altura, però tot indica que aquest any no serà així.

Compromisos professionals

Sembla que  la parella passarà aquest 2 de febrer ben lluny l'un de l'altre, però no per decisió pròpia. La colombiana és als Estats Units per un compromís professional molt important: amenitzar la mitja part de la Super Bowl, un dels espectacles esportius més grans i mediàtics de tot el mon. Shakira ja s'ha deixat veure a la catifa vermella del Hard Rock Stadium amb una altra estrella mundial com Jennifer Lopez.

  

Piqué tampoc està per celebracions, i és que el blaugrana té partit a les 21.00 hores d'aquest vespre contra el Llevant. Al llarg del matí, l'equip de Quique Setién es reunirà a la Ciutat Esportiva per preparar aquest important partit de lliga, amb un Barça obligat a oferir millors sensacions després d'unes setmanes irregulars.

  

  

De moment, els mitjans de tot el mon estaran pendents del seu compte d'Instagram per veure si es feliciten des de la distància. Sembla doncs que la parella haurà de programar la celebració per un altre dia, quan la cantant torni a Barcelona i la família estigui, per fi, reunida.

També et pot interessar...