Mestre Joao

La pista clau del Maestro Joao per guanyar el 'Gordo' de Nadal: «L'encertareu»

Ha donat una pista molt significativa sobre el número premiat amb el primer premi

Pren nota de la predicció del Maestro Joao sobre la Loteria de Nadal d'aquest any. Després de l'èxit aconseguit per alguns vidents a la xarxa social TikTok, el famós també s'ha llançat a predir el dècim que s'endurà 'El Gordo' del 2022. El famós vident ha respost així a la petició de l'equip del programa Aruser@s de La Sexta, que li han preguntat quin serà el número que aquest any s'emportarà 'El Gordo'.

Falten ja menys de dos mesos perquè comencin a rodar els bombos al Teatro Real de Madrid. Com cada any, el Sorteig Extraordinari de Nadal posarà en joc milers de milions d'euros. Tots els espanyols es pregunten on caurà aquesta vegada el premi més cobejat, 'El Gordo'.

Una de les tradicions d'aquest sorteig és l'aparició de mags i de vidents que setmanes abans intenten endevinar el número. El visionari Luis el Oráculo va inaugurar la tradició aquest any amb una endevinació viral a TikTok. El 20182, el número que resultarà premiat segons ell, s'ha esgotat en pocs dies.

La pista clau que ha llançat el Maestro Joao

Seguint l'èxit de Luis lel Oráculo i el Maestro Fenrir, el Mag Joao ha sorprès amb la seva predicció sobre el número guanyador. Al costat de la seva amiga i col·laboradora Siempreviva, el famós vident va recórrer a la concentració per donar una pista. «La primera pista és molt significativa», va destacar Alfonso Arús.

Foto del Maestro Joao.
El Maestro Joao s'ha atrevit a fer la seva predicció sobre la loteria de Nadal | Telecinco

De moment, el Maestro Joao encara no ha fet cap predicció exacta del número però sí que ha avançat una cosa important. «Jo el que veig és que porta un número molt repetit, fins a tres vegades repetit, un 000 o un 111. Segur que encerteu amb això», va dir el vident sense entrar en més detalls de moment.

Tatiana Arús afegeix que «ell diu que té com un pressentiment amb el número 2, però que en els pròxims dies afinarà una mica més». Cal recordar que el Maestro Joao es va fer famós per participar en concursos com GH VIP 7 i Supervivientes. Però, també és astròleg i presentador de televisió.

El número 2

Precisament ara, el Maestro Joao ha presentat un nou projecte professional a Los 40. L'astròleg i vident estrenarà un podcast anomenat El Elegido, que tractarà sobre el món de l'astrologia i de l'esoterisme. En el seu nou projecte intervindran personatges coneguts que hi interactuaran.

Així, per exemple, la primera convidada del podcast serà l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes. El Maestro Joao segueix molt vinculat al mitjà televisiu i col·labora amb Alfonso Arús al programa dels matins. Va ser allà on li van fer la petició sobre el número de la loteria.

Caldrà veure si els pròxims dies dona més pistes i concreta una mica més els números. El seu pressentiment sobre el número dos coincidiria amb la predicció viral que fa uns dies va llançar Luis el Oráculo. El seu número acaba en 2, un vaticini sens dubte arriscat, ja que ha estat un número històricament poc agraciat.

Prediccions virals durant els últims dies

Hi ha molts vidents que reconeixen que és impossible encertar el número de la loteria, però altres creuen que sí que es pot. Per això cada any, setmanes abans del sorteig, surten tota mena d'endevinacions sobre els números. Aquest any, la xarxa social TikTok està sent el canal preferit per llançar les prediccions.

L'única realitat és que tots els números tenen les mateixes possibilitats de sortir i que ningú sap quin serà el número guanyador. Fins ara, els únics que han endevinat el número d 'El Gordo' han estat mentalistes (no vidents) com Anthony Blake. És clar que els seus èxits també han estat posats en dubte pels seus tripijocs.

Però, el Sorteig de la Loteria de Nadal també és il·lusió, i molts participants sí que creuen en les visions o en els pressentiments. No és estrany, doncs, que els números que prediuen aquests vidents s'acabin esgotant en qüestió de dies. Caldrà esperar el 22 de desembre per saber si ho han endevinat.