El pitjor moment de la vida de Teresa Gimpera

Teresa Gimpera ha tornat a l'acció amb la pel·lícula 'Los del túnel'

Teresa Gimpera en una imatge d'arxiu | La Información

Després d'un temps allunyada de les càmeres, Teresa Gimpera ha tornat a l'acció amb la pel·lícula Los del túnel. En una entrevista a 'Chic', Teresa ha confessat el moment més dur de la seva vida i ha dit que «el pitjor que m'ha passat a la vida ha estat la mort del meu fill Joan, que va ser massa aviat. Enterrar un fill és el pitjor que et pot passar a la vida, i la mort de Craig també va ser molt dura, perquè estàvem molt units».

Tot i això, Gimpera ha reconegut que «una de les coses que més valoro, i agraeixo, és l'afecte dels teus i el triomf de la meva professió. He fet 155 pel·lícules, segueixo al capdavant de la meva escola de models i tinc molt bons amics. No em puc queixar.».

Finalment, l'actriu ha parlat de la seva vida com a àvia de quatre néts i quatre besnéts i ha confessat que «els meus fills s'enfaden amb mi, però a mi m'és igual. A cap d'ells els agrada aquesta professió i sempre han viscut fora de tot això. Jo ara visc molt tranquil·la, envoltat d'ells, i no em plantejo una nova relació, alguna cosa m'ha sortit des que em vaig quedar vídua, però la veritat és que no m'interessa.».


Comentaris

envia el comentari