Isabel Pantoja amb la mirada perduda

El pla B d'Isabel Pantoja: fugir a Mèxic i escapar de tot

La cupletista hauria pensat fugir després de la pèrdua de la seva mare

Isabel Pantoja acaba de rebre un cop devastador: la seva mare, 'doña Ana', ha mort. Aquesta sempre va estar pendent de la seva filla i la va ajudar a superar alguns dels moments més complicats de la seva vida, com la sobtada mort de Paquirri o el temps que va estar a la presó.

Ara que la matriarca del clan ja no hi és, la cupletista tindria més ganes que mai d'escapar-se, i ho faria a un dels llocs on més feliç ha sigut, Mèxic.

Quan va sortir a la llum l'escàndol amb Kiko Rivera, Pantoja ja es plantejava allunyar-se de tot, però la retenia el delicat estat de salut de la seva mare.

Ara, sense compromisos professionals que la lliguin a Espanya, ja que Telecinco prescindirà d'ella en la segona temporada de 'Idol Kids', l'artista és lliure de començar una nova vida.

La veritat és que, tot i que la cadena sempre ha presumit d'elogiar Pantoja, en més d'una ocasió no ha dubtat a posar-la en tessitures complicades.

Isabel Pantoja, decidida a fugir a l'estranger

Pepi Valladares, molt propera a la família, no dubtava a assenyalar que «jo crec se n'anirà de Cantora».

Sembla que «l'Agustín ja s'ha posat en contacte amb diverses persones per a contractar-les i portar-les durant un temps indefinit a Mèxic».

A més, allà «ja tenen localitzada una casa». I en aquest país «hi ha un projecte en ferm» per a Isabel. No obstant això, els germans segueixen igual d'units que sempre, per la qual cosa no encaixa que ella el vulgui abandonar.

«Els germans estan units igual que sempre», comentava Maria Patiño a 'Sálvame'. «I és una decisió que han pres tots dos».

Tot indica que Agustín considera que anar-se'n a l'estranger és «la salvació per a la seva germana». És més, «em diuen que serà una cosa immediata».

No obstant això, encara queda pendent la venda de Cantora i els problemes amb el seu fill, amb qui segueix enfrontada.

Amb la mort de la seva àvia, Kiko Rivera va decidir deixar de banda la guerra amb la seva mare i va tornar a la finca després de més d'un any. La seva intenció era fer-li una abraçada i donar-li suport en aquest tràngol tan dur.

El DJ estava molt dolgut perquè ningú el va avisar que 'doña Ana' estava tan malament. I més amb la boda d'Anabel Pantoja penjant d'un fil.

Les circumstàncies l'obligaven a fer marxa enrere a l'últim moment i no assistir al casament. A més, la seva dona, Irene Rosales, també va decidir tornar a casa amb ell per a acompanyar-lo en aquest moment tan dur.

I és que Rivera està molt dolgut amb tot el que ha passat. «Avui te n'has anat, i amb tu se n'ha anat part de la meva vida», compartia a les xarxes socials.

«No sé què fer; estic perdut a La Graciosa. Vaig dubtar si venir o no, però al final em vaig arriscar i vaig perdre», lamentava.

«Tants mesos sense veure't i ara ja no et veuré mai més. La meva àvia, de qui no em deixen que m'acomiadi per merdes de problemes familiars», els retreia molest.

«Ordres expresses des de Cantora: "No volem que vingui ningú"», assegurava. No obstant això, tant Kiko com la seva germana Isa i Anabel van decidir saltar-se les normes. Els tres es van plantar a Cantora al cap de poques hores d'assabentar-se de la trista notícia.

I mentre el DJ només va passar tres hores a la finca, la seva germana i la seva cosina van decidir passar-hi la nit. Ell insistia que s'havia assabentat de tot per la tele, «perquè ningú m'ha trucat per a dir-me res».

«No vull saber res de ningú. Tots els altres m'importen una merda. Perquè són uns indesitjables tots», rematava.