El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

El pla més romàntic de Kiko Matamoros i Marta López: «Feliç amb tu»

La parella ha gaudit d'un romàntic sopar després del retorn de Marta d'Emirats Àrabs

Sens dubte, Kiko Matamoros i Marta López, semblen estar vivint en una lluna de mel constant. Malgrat els problemes del col·laborador amb la seva filla, aquest ha preferit tancar l'orella i seguir endavant amb la seva vida.

Viatges per tot el món, múltiples regals i infinitat de sopars, així són els plans més romàntics de la parella. Encara que per diversos compromisos professionals Marta acostuma a viatjar sola, la veritat és que a Espanya sempre està esperant-la el col·laborador per a reprendre el temps perdut.

La parella es retrobava en un romàntic sopar

Després del seu viatge com a influencer als Emirats Àrabs, la parella tornava a retrobar-se després de diversos dies sense veure's, i no han dubtat en anar a sopar per a celebrar-lo. Amb els seus millors looks i d'allò més enamorats, la parella visitava un conegut restaurant de la capital.

Entre plat i plat la parella no va dubtar en dedicar-se tota classe de mostres d'afecte, demostrant que la guerra mediàtica que la model manté contra l'exdona i la filla d'aquest no està afectant gens a la seva relació. «Feliç amb tu», arribava a dir la model en una història on se la veia besant apassionadament a Kiko Matamoros. Per part seva, el col·laborador no dubtava a pujar diverses fotografies a les seves xarxes socials en les quals deixava clar com d'enamorat està: «Celebrem un dia més junts i feliços», escrivia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebramos un día más juntos y felices. @zieloumadrid

Una publicación compartida por Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros) el

Tot i l'enfrontament que manté amb la seva filla Anita, Kiko Matamoros està travessant el seu millor moment personal fins avui. I és que mentre Marta estava treballant a Emirats Àrabs, el col·laborador de 'Sálvame' ha estat acompanyat dels seus fills, Diego i Laura Matamoros, amb els qui ha mantingut una relació nefasta durant diversos anys.

Sembla que tot torna a la normalitat a la vida de Kiko Matamoros després de diversos anys arrossegant polèmiques. Ara, el col·laborador compta amb el suport incondicional de la seva parella i de gran part dels seus fills.