IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

«Si us plau, llegeixi'm!!!». La carta d'un valencià de 63 anys que busca feina

«Necessito generar ingressos per subsistir», afirma l'autor del text

La necessitat de trobar feina obliga als aspirants a ocupar una plaça de treball a reinventar-se per tal de ser atesos per qui sol·licita empleats. Una mostra evident és la carta que circula per Twitter d'un valencià de 63 anys que ha difós una carta que inicia amb el següent títol: «Si us plau, llegeixi'm!!!». Una mostra de la desesperació a la qual es pot arribar quan no existeixen fonts d'ingressos a la llar.

És possible que molts hàgim observat els clàssics cartells que es pengen pel carrer o en diferents taulells, on les persones s'ofereixen per ocupar diferents llocs de treball. No obstant això, aquest missatge compta amb una clara diferència, el reflex d'angoixa que mostra l'autor. «Necessito generar ingressos per subsistir», inclou en el missatge, demostrant la pressa que té per tal d'obtenir un salari.

Quan continuem donant una oportunitat a l'escrit, ens adonem que es tracta d'un «manetes o hàbil» qui, tot i la seva edat, assegura continuar amb «bona forma física i mental». Per això mateix, no dubta a l'oferir-se «capacitat per desenvolupar les següents tasques: Neteja general —finestres, cuines, lavabos, etc.—. Petits treballs —electricitat, reparacions, pintures, etc.—. Atenció a persones majors —acompanyament—».

El reclam de les xarxes socials

Com sempre passa amb els missatges que es converteixen en virals, la carta ha estat aclamada per les xarxes socials, sent Twitter on s'ha difós de manera principal. @Aderyn_Xandra ha estat la responsable de publicar-la, obtenint ràpidament més de 10.000 retuits i quasi 5.000 'M'agrada', un reflex de l'impacte mediàtic que les paraules d'aquest home han creat en la consciència social.

De la mateixa manera, molts dels usuaris d'aquesta plataforma no han dubtat en respondre al missatge original, que compta amb més de 100 comentaris. En ells, es destaca la necessitat d'ajudar a persones que pateixen aquestes condicions, a més de destacar un element que ha quedat en un segon pla a la carta: l'espectacular cal·ligrafia produïda pel protagonista.

Per això, molts d'ells no han dubtat en destacar la possibilitat que l'home afegeixi aquesta habilitat dins de les seves destreses. D'altra banda, la responsable de publicar el missatge ha requerit «RT, si us plau, per aquest senyor. Sembla que una veïna de València l'ha trobat a la seva bústia. Lamentable que això passi».


Comentaris

envia el comentari