ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Pluja de crítiques a Cristiano Ronaldo per publicar una imatge del seu fill marcant músculs

Les xarxes han carregat contra el cinc vegades pilota d'or per la publicació d'aquesta instantània

 

Jr say daddy I'm gonna be like you!!! What do you think??

Una publicación compartida de Cristiano Ronaldo (@cristiano) el

Cristiano Ronaldo viu instal·lat a l'ull de l'huracà. El davanter del Reial Madrid no ha al·ludit ser altra vegada al focus de la polèmica amb el seu darrer post a Instagram. En aquest, de fet, el '7' blanc ha publicat una imatge del seu fill gran, Cristiano Ronaldo Jr., on aquest apareix imitant al seu pare mentre marca músculs.

«El meu fill diu… ‘Pare seré com tu’», relata al peu de la fotografia. Com no podia ser d'altra manera, però, han estat molts els qui han optat per carregar amb duresa sobre l'astre portuguès al·legant que la instantània era d'allò més inapropiada. La imatge —que acumula a hores d'ara més de 6 milions de 'likes'— ha generat comentaris de tot tipus a les xarxes.  

No tothom ha criticat la figura del futbolista portuguès. Ja que, d'altra banda, hi ha hagut qui ha aplaudit la iniciativa i ha optat per animar al menut a què segueixi els passos del seu pare.  

Tot i això, els més crítics també han saltat a la palestra per explicar que no és normal que un nen de només 7 anys —és l'edat del fill gran de Cristiano Ronaldo— tingui uns músculs tan marcats.

 

Moltes semblances entre pare i fill

És una evidència: Cristiano Ronaldo i el seu fill són calcats. De fet, el mateix jugador portuguès ha qualificat alguna vegada al seu fill de «mini jo» i, per la qual cosa, no és gens estrany que el menut tingui la clara voluntat de seguir els passos del seu pare.

Cristiano, però, ja ha estat molt criticat en altres ocasions. I és que durant la promoció de la seva nova línia de roba 'CR7', el jugador portuguès va publicar una imatge al costat del petit que va provocar que alguns dels seus seguidors no consideressin oportú que aquest aparegués a la campanya.  


Comentaris

envia el comentari