Eva González somrient en un acte públic

Pluja de crítiques a Eva González per la seva darrera foto: «Sembles una altra cosa»

La presentadora de 'La Voz' ha fet esclatar la polèmica

Eva González ha aconseguit frenar la persecució mediàtica després de molts mesos estant al focus central a causa dels rumors que apuntaven que el seu marit, Cayetano Rivera, li havia estat infidel amb Karelys.

La presentadora de 'La Voz' ha patit molt en aquest últim any. Els últims mesos sembla que han estat més tranquils, ja que Karelys ha deixat d'aparèixer a la televisió. Però, abans d'això, la canària no va deixar de parlar del seu suposat romanç amb el torero. 

Eva González torna a ser notícia

Eva González s'ha mantingut en segon pla, encara que sembla que aquesta tranquil·litat no li ha durat massa temps. La presentadora torna a ser notícia per una imatge que ha publicat a Instagram. Aparentment no es veu res estrany en la seva foto, encara que diversos seguidors han fet comentaris inapropiats. Eva ha generat una onada de reaccions al seu compte d'Instagram després de compartir una peculiar publicació.

La dona de Cayetano Rivera apareix posant en un polígon i deixant al descobert la seva cama dreta amb un vestit vermell. Aquesta fotografia ha molestat a molts dels seus seguidors, que no han dubtat a reaccionar. «Senzilla al polígon... jajaja», escrivia Eva González. El que no sabia és que rebria crítiques negatives per part dels seus seguidors. 

Els seus seguidors critiquen la foto

És cert que alguns van elogiar la seva figura, altres van riure davant la gràcia de la foto, però molts altres van criticar-la. «Amb aquesta pinta no m'agrades», «Saps qui està als polígons ensenyant cama?», o «Tens pinta d'una altra cosa», han estat algunes de les reaccions que ha generat la presentadora de 'La Voz' a les seves xarxes socials.

Està clar que la dona de Cayetano Rivera no ha volgut anar amb segones, simplement ha fet la gràcia. Per a molts no ha estat encertada, ja que la imatge semblava una altra cosa. La seva mala sort ha estat la mala interpretació que ha generat aquest post. De moment, Eva González no ha dit res al respecte, de manera que segurament no se senti ofesa pels mals comentaris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senzilla al polígon! Jajaja ...

Una publicació compartida de Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el