Primer pla de Rocío Flores.

Pluja de crítiques a Rocío Flores per la seva última foto a la banyera

La jove no s'ho ha pensat gaire quan ha compartit la instantània

Rocío Flores és una jove molt activa a les xarxes socials. A la primogènita de Rociíto no li importa compartir les seves rutines amb els seus seguidors. Tot i això, una de les seves últimes publicacions l'ha col·locat a l'ull de l'huracà.

Ro és una cara habitual de les xarxes socials

És freqüent que la filla gran d'Antonio David Flores comparteixi a les seves xarxes socials molts dels seus plans diaris. Als seus gairebé 790.000 seguidors els agrada saber a què dedica el seu temps fora de la petita pantalla. I és que la jove és col·laboradora habitual de El programa de Ana Rosa, però també fa altres coses que no tenen res a veure amb això.

Rocío Flores amb un vestit de color verd.
Rocío Flores ensenya les seves habilitats d'influencer a les xarxes socials sempre que pot | Instagram: rotrece

La noia viatjava aquest dijous a Madrid per anar a Mediaset i respondre a tots els fronts que té oberts, que no són pocs. A ells, des d'ahir a la nit, la noia ha de sumar una nova polèmica que l'ha esquitxat sense esperar-ho.

Desafortunadament per a Rocío Flores, els seus plans de dimecres han deixat més d'un de sorprès. La jove va acudir al seu saló de bellesa de confiança per fer-se la manicura i no va dubtar a compartir-ho amb els fans com sempre. Un cop a casa primogènita de Rocío Carrasco va voler relaxar-se.

Rocío Flores plorant
La germana de David Flores no està passant per la seva millor època | Telecinco

La noia ha deixat clar més d'una vegada que per estar tranquil·la el que més li agrada és ficar-se sota l'aigua. La parella de Manuel Bedmar adora aquest moment del dia que li permet desconnectar del tot de totes les polèmiques que l'envolten pràcticament diàriament. I és que des que la seva mare va trencar el silenci de dues dècades no ha aconseguit passar desapercebuda.

Un gest gens apropiat i irrespectuós amb la societat

El cert és que aquesta vegada la germana de David Flores es va passar una bona estona fent-se un bany i això no ha acabat de convèncer tothom. La noia va compartir una imatge en què se'l veu tapada amb una tovallola després de sortir de l'aigua, però el seu comentari no va ser gens afortunat.

Primer pla de Rocío Flores amb cara de sorpresa davant la premsa
A Ro li agrada molt cuidar-se per dins i per fora | Europa Press

«1h 30 minuts a la banyera», va escriure la filla d'Antonio David Flores a la instantània. Aquesta confessió no és gens encertada i molt menys en acompanyar-la de «la prova del delicte».

Aquesta última és una imatge on els seus dits apareixen completament arrugats per haver estat massa temps en remull, que segur que no ha agradat a molts. L'aigua és un bé molt preuat i malgastar-la així no hauria d'estar permès.

Muntatge història Rocío Flores dutxa
La 'prova del delicte' de la jove | Instagram

 

L'OMS és contrària a l'actitud de Rocío Flores

Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), una dutxa estàndard dura uns 10 minuts. Durant aquest temps es fan servir al voltant de 200 litres d'aigua, uns 20 per minut.

Per aconseguir un impacte mediambiental menor caldria disminuir el temps de la dutxa a 5 minuts, fet que per descomptat Rocío Flores sembla haver superat amb escreix.

Carfoxa de la dutxa.
L'aigua de la dutxa no ha de gastar-se sense necessitat | Getty Images

Probablement, la jove haurà rebut més d'una crida d'atenció per aquest gest desafortunat. I és que una cosa és relaxar-se i una altra de molt diferent gastar aigua sense pensar en les conseqüències.

Segur que Rocío s'ho pensa molt més la pròxima vegada que decideixi ficar-se en remull i compartir-ho a xarxes socials. Ser un personatge públic no és només postureig, també comporta un cert grau de responsabilitat individual.