Pol Badia també podria haver enganyat 'El Maestro Joao'

Així ho ha afirmat Liz Emiliano al programa 'Ya es mediodía'

Liz Emiliano destapa a Pol Badía
Liz Emiliano destapa Pol Badia | CatalunyaDiari.cat

Pol Badia va entrar dimarts d’aquesta setmana a la casa de ‘Gran Hermano’ com a concursant amb tots els drets, per retrobar-se amb la seva parella actual el Mestre Joao, amb qui manté una relació sentimental marcada pels alts i baixos, sobretot després que Joao confessés dins la casa de Guadalix que hi havia una tercera persona a la seva vida per qui sentia alguna cosa més que una simple amistat.

Destapant el secret de Pol Badia

Segons Liz Emiliano però, l’amor de Pol Badía pel Mestre Joao no seria tal, després que la col·laboradora revelés a ‘Ya es mediodía’ que el català podria mantenir un afer amb una noia de Barcelona. 

 

Va ser dimecres, només un dia després que Pol entrés a 'GH VIP', que els rumors sobre un possible muntatge amb el Mestre Joao van començar a sonar amb força, després que Liz afirmés amb rotunditat: «Desmuntaré les llàgrimes de Pol perquè resulta que durant la passada gala vaig rebre unes trucades de persones molt properes al seu entorn. Unes trucades de la presumpta xicota de Pol», unes paraules que van provocar la sorpresa de tots els presents al programa.

 

Segons Liz Emiliano, Pol està amb una noia
Segons Liz Emiliano, Pol està amb una noia | TELECINCO

 

Arran les polèmiques declaracions de Liz, afirmant que el concursant de ‘GH VIP’ Pol, manté una relació secreta amb una noia, la col·laboradora va detallar a més, que manté aquesta suposada relació des de fa temps. Els col·laboradors fins i tot van titllar de fals al concursant al·legant que les suposades llàgrimes que va vessar en el seu retrobament amb Joao es van veure molt falses.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari