Imatge de Shakira amb el seu excunyat i germà de Gerard Piqué, Marc Piqué

El polèmic gest de Marc, germà de Gerard Piqué, contra Shakira: està prohibit

El germà del futbolista es va casar aquest divendres

Després d'uns dies de calma, Shakira i Piqué tornen al focus mediàtic. Després de la separació amb Gerard Piqué, la cantant, des de fa uns mesos, es troba vivint a Miami, lluny de l'exfutbolista.

Mentre la de Barranquilla és feliç als Estats Units rodejada del seu cercle més íntim, aprofita cada cançó nova que treu per llançar un dard al seu exmarit i facturar milions d'euros.

Des que la relació entre Piqué i Shakira va finalitzar, la cantant ha llançat 5 cançons contra l'exfutbolista i, per descomptat, contra la seva nova il·lusió, Clara Chía

Shakira, vetada a casa dels Piqué

Sens dubte, les cançons dirigides cap a l'exfutbolista del FC Barcelona han estat autèntics èxits, han sonat a gairebé tots els racons del món, excepte a un, a casa dels Piqué.

I és que, aquest cap de setmana, els Piqué celebraven un esdeveniment molt important. Marc Piqué, el germà de Gerard Piqué, es casava amb Maria Valls. Un esdeveniment on l'exfutbolista va acudir amb la seva noia, Clara Chía, però sense els seus fills: Milan i Sasha.

Gerard Piqué i Clara Chía a la boda de Marc Piqué
Els fills de Gerard Piqué no van assistir a la cerimònia. | @ClaGerFans, Instagram

I és que, segons ha informat la revista Lecturas, Shakira no va voler que els seus fills acudissin a la boda i Gerard Piqué no va voler que cap d'aquestes cançons que havien anat contra ell i la seva noia sonessin a la boda del seu germà. Una petició totalment acceptada, encara que, segurament, molts dels convidats haurien volgut ballar les cançons, sobretot la 'Session 53'.

Milan i Sasha no assisteixen a la boda del seu tiet

La realitat és que, pel que sembla, la cantant encara és present a les celebracions més properes de la família, encara que no hi assisteixi. Aquest cap de setmana no va permetre que Milan i Sasha assistissin a la boda del seu tiet, una decisió que molts dels convidats van lamentar.

Seguint el calendari establert per l'exparella, el 19 de juny Piqué havia de tornar els fills a Shakira, després que finalitzés el seu període amb els nens. Tal com ha informat El Nacional, l'exfutbolista va demanar a la cantant si podia tenir-los una setmana més, per tal que poguessin assistir a la boda del seu tiet, però la cantant no va acceptar.

No va voler donar-li aquesta satisfacció a Piqué. Un dels motius seria perquè no vol que els seus fills estiguin amb Clara Chía, ja que, segons indiquen, no estan còmodes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!