IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Polèmica a Tesco per la prohibició de portar pijama

Un usuari va publicar una foto d'unes clientes comprant en pijama

Dues dones comprant en pijama a Tesco. | Facebook

Hi ha moltes coses per les quals et pots enfurismar quan vas al supermercat: descobrir que el teu iogurt favorit s'ha acabat, acabar a la cua més llarga i fins i tot rampar-te amb el carret. Tot i això, l'últim que esperes d'algú és que s'indigni per la manera de vestir d'un altre. Ha passat a Tesco, una famosa cadena d'establiments estrangera, on un client ha fet diferents fotos de dones anant a comprar en pijama. Chris Cooke comentava això: «Benvolguts senyors de Tesco. Podrien posar una norma perquè la gent que va aixó no pugui ser atesa a les vostres botigues? És tremendament desagradable».

El comentari aviat es va girar en contra seva, i molts usuaris criticaven el fet que li fes una foto a dues dones desconegudes. «Benvolguts senyors de Tesco. Podrien posar una norma amb la qual gent com el senyor Cook no pogués ser atesa a les vostres botigues? Seria incòmode comprar al costat d'algú que fotografia desconeguts».

Lluny de resoldre la polèmica, la companyia va ficar la pota de ple i es va pronunciar sobre l'assumpte. «Molts dels nostres clients ens expliquen que se senten incòmodes quan veuen a altres clients amb roba inadequada a les nostres botigues, per això intentarem buscar un equilibri amb el qual tots estiguem contents. No tenim un codi de vestimenta  als nostres establiments, confiem en la discreció i el sentit comú».

Molts clients no donaven crèdit al que va comunicar la companyia, i van interpretar que portar pijama estava prohibit a Tesco. A més, Tesco ja va prohibir el pijama en un supermercat de Cardiff, per la qual cosa no seria tan estrany que s'apliqués en altres casos.


Comentaris

envia el comentari