IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La polèmica carta d'una bloguera que defensa la víctima de ‘La Manada’ es fa viral

Es tracta d'una jove de Burgos que escriu al blog 'No es nada personal'

El mediàtic judici als membres de ‘La Manada’ està generant un abastíssim debat sobre la culpabilització de les víctimes en els casos d'agressions sexuals a Espanya. A mesura que passen els dies i finalitza la novena jornada de la vista oral al Palau de Justícia de Navarra, surten a la llum cada vegada més veus que parlen d’un dels temes amb més recorregut dels darreres setmanes. Aquest és el cas, doncs, d’una bloguera de Burgos —que escriu al blog: 'No es nada personal'— que ha redactat una carta de suport a la víctima que s’ha fet viral a les últimes hores

A l’escrit, la bloguera de Burgos ironitza com els joves sevillans, que conformaven ‘La Manada’, poden veure «factible» que una noia de 18 acabi de la manera que va concloure la festa de San Fermín. «Ho veuen factible. Veuen perfectament factible que una cria de 18 anys, per acabar bé la festa, decideixi ficar-se amb 5 homes en un portal d'una ciutat desconeguda. Perdó per referir-m'hi com a homes. Veuen factible que ella volgués mantenir relacions sexuals simultànies amb 5 animals alhora i sense protecció, clar».

A més, la carta afegeix: «Veuen factible que si no es movia, no cridava i no obria els ulls seria perquè volia gaudir del moment. Gaudir dels seus somriures i de la seva germanor. De com s'animaven entre ells, de com s'ovacionaven i de com demanaven torn. El paradís a la Terra. Sentir-se desitjada. Què més es pot demanar, dona?». El text continua parlant de la posterior denúncia que la jove de Pozoblanco va interposar i com s'ha arribat fins al dia d'avui.

Una visió sobre l'abús sexual 

La jove, explica: «Però no veuen del tot factible que la jove, els policies i els metges diguin la veritat. No veuen factible que totes reconeguem haver patit agressions sexuals —del tipus que siguin— al llarg de la nostra vida. Això no els sembla tan factible, fins i tot els hi resulta estrany. No ho veuen». Finalment, la bloguera opta per posar punt final al seu escrit afegint: «Perquè si ho veiessin, si realment ho veiessin, haurien de baixar del seu particular pedestal. Aquest mateix en el qual està 'La Manada'».


Comentaris

envia el comentari