Polèmica a la Casa Reial: Nou gest de Felip a favor dels toros

El missatge del monarca ha aixecat milers de comentaris

El rei Felip VI.
El rei Felip VI, en una imatge d'arxiu. | Europa Press

La Família Reial espanyola sempre s'ha posicionat a favor del món dels toros. Tot i el creixent nombre d'animalistes que lluiten al nostre país per l'abolició de la tauromàquia, els reis han donat suport fermament el que consideren una tradició arrelada a la cultura espanyola.

En nombroses ocasions hem vist a tots els membres de la monarquia espanyola assistint a les places de toros més conegudes al nostre país. Aquesta passió pel món dels toros fins i tot ha transcendit als més joves de la família, com és el cas dels néts de Joan Carles I, Froilà i Victòria Frederica, que assisteixen recurrentment a les curses de braus.

Suport de Felip a la tauromàquia

Recentment, una nova mostra de suport del rei Felip a la tauromàquia ha provocat una allau de crítiques a les xarxes socials. El compte oficial de la Casa Reial ha publicat al seu compte de Twitter un missatge que reflecteix la preocupació del rei pel sector taurí després de la crisi del coronavirus.

«El Rei ha mantingut una conversa telefònica amb Antonio Bañuelos, president de la Unió de Criadors del Toro de Lidia, que ha transmès la seva preocupació per l'impacte de la crisi sanitària a les ramaderies de toro brau i en el medi rural espanyol» deia la publicació. El polèmic tuit ha generat milers de comentaris d'usuaris, molts d'ells crítics amb Felip VI pel seu constant suport al món dels toros.

Allau de crítiques a Felip VI

Fins i tot l'escriptora especialitzada en la Casa Reial, Pilar Eyre, es va mostrar molt crítica amb el rei per no mostrar aquest mateix interès amb les protectores d'animals i les associacions contra el maltractament animal. «Com m'agradaria que l'abandonament i maltractament d'animals, aquesta xacra tan nostra, mereixés l'interès de les seves majestats en lloc d'aquest senyor. Els voluntaris dels refugis són herois i no compten amb el suport de ningú», assenyalava l'escriptora.

Alguns usuaris també han atribuït a Felip que es preocupi per la situació dels criadors de braus després de la crisi en comptes de centrar el seu interès en altres sectors més afectats.

Captura de pantalla tuits en contra de Felip pel seu suport a la tauromàquia.
El polèmic tuit ha generat mig miler de comentaris d'usuaris. | Twitter


Comentaris

envia el comentari