Foto de Shakira i Gerard Piqué.

La polèmica i dura prohibició que Shakira hauria imposat a Piqué: forçat a acceptar

Shakira hauria imposat una clàusula inesperada a l'acord amb Gerard Piqué

Primer ells, després els nens. Després de la polèmica separació entre Shakira i Piqué, finalment s'ha concretat oficialment què passarà amb els fills de la parella. Segons les fonts, aquest desembre el passaran amb Gerard Piqué i amb la seva família paterna. Així, podran celebrar les festes nadalenques amb ell. 

En canvi, a partir del 2023, els nens marxaran a Miami amb Shakira a la seva nova residència. Arran d'això, s'ha especulat sobre el fet que a Piqué podria interessar-li treballar a Miami per no perdre el contacte amb els fills.

No obstant això, Informalia assegura que a l'acord de divorci hi ha una clàusula que especifica el següent: Gerard Piqué tindria prohibit abandonar Barcelona i anar a viure a Miami. Piqué i Shakira han quedat el proper divendres, 1 de desembre, a Barcelona per firmar l'acord definitiu en un bufet d'advocats. Per la qual cosa, doncs, se sobreentèn que Piqué hauria accedit a l'acord. 

Shakira vestida de color morat i ulleres de sol a l'aeroport de Barcelona
Shakira no voldria que Piqué anés a viure a Miami | Twitter

A més a més, se li haurien concedit 10 dies al mes per veure els seus fills. Per això, la cantant colombiana li hauria demanat que respectés aquests 10 dies.

De moment, però, no hi ha confirmació de tot això, ja que les decisions preses durant el procés no estan a l'abast del públic. D'altra banda, és esperable que ni Shakira ni Piqué s'hagin pronunciat respecte al tema, ja que ambdós van firmar un acord de confidencialitat en un intent de vetllar per la seguretat dels seus dos fills.

Quant al rumor que el blaugrana volgués buscar feina a Miami, Informalia ho ha desmentit de la següent manera: «Això no passarà. No entrarà a l'Inter de Miami. És cert que el director tècnic és un molt bon amic seu perquè va estar al Barça, però la intenció de l'exfutbolista no és estar allà més temps del que la custòdia li exigeix, que són deu dies al mes, més vacances».

Imatge de Gerard Piqué en una graderia d'un partit de Beisbol.
Sembla que Piqué no té intenció de buscar treball a Miami | Telecinco

Per tant, si els rumors són certs, tot indicaria que Shakira no vol gaire a prop l'exfutbolista. Sembla que està decidida a viure una nova vida als Estats Units, on ja ha viatjat amb els nens perquè vegin la seva nova casa i les instal·lacions de l'escola on aniran.