IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Felip i Letícia, enfadats després del que van escoltar en aquest programa de TVE

Van rebre un atac per la tasca que desenvolupen

El rei Felip VI i la reina Letícia reunits
La humorista va anomenar als reis en una de les comparacions del programa | Casa Reial

El sentit de l'humor és una cosa que cada vegada ens manca més en la nostra societat i tot és a causa de la crispació política que existeix. Per aquest motiu, s'ha generat una enorme polèmica en xarxes per un comentari que l'altre dia es va realitzar en un programa de TVE i que ha pogut enfadar als reis, Felip VI i Letícia.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

En concret, va ser la humorista segoviana Eva Hache la qual, en el transcurs de l'espai 'La paisana', va dur a terme una broma sobre els monarques que va despertar les rialles de les persones de la vila on es trobava i de part de l'audiència, però que ha enfadat els sectors més conservadors.

El que va succeir va ser que Hache, que exercia de presentadora, per poder explicar la tasca d'un dels veïns del municipi el va comparar amb la Corona. Les seves paraules exactes van ser: «Això és com si el teu cognom és Borbó i, en lloc de dedicar-te a ser rei i a fer regates, et dediques jo que sé... a treballar».

Aquestes paraules, com hem esmentat, han pogut molestar els reis i ho han fet descaradament als sectors més conservadors i amb menys sentit de l'humor. Així, hi ha molts internautes que han deixat missatges en xarxes mostrant el seu malestar. Ho han fet amb comentaris com ara «això cal denunciar-ho als jutjats», «té l'humor al cul» o «és una oportunista sense escrúpols».

Això no obstant, també hi ha altres persones que han intentat posar una mica de seny amb què ha succeït escrivint comentaris com ara «estem molt susceptibles. Cal prendre la vida amb més humor i no dramatitzar. Si us plau, menys odi i més rialles».


Comentaris
karlos66
i lo del cop d´estat no es denuncie. estais cargados de puñetas

envia el comentari