La policia deté el marit d'Ana Rosa Quintana, Juan Muñoz

L'empresari i el seu germà haurien contractat els serveis de l'excomisari Villarejo per pressionar uns clients a abonar el deute que tenien amb ells

Imagen de archivo de Ana Rosa Quintana junto a su marido, Juan Muñoz
Imatge d'arxiu d'Ana Rosa Quintana al costat de Juan Muñoz  | CatalunyaDiari.cat

La coneguda presentadora Ana Rosa Quintana acaba de rebre un inesperat cop aquest dimarts, després que el seu marit, l'empresari Juan Muñoz, hagi quedat detingut a Madrid per la seva presumpta implicació en un cas en el qual també trobem el conegut excomissari José Manuel Villarejo. En concret, els investigadors creuen que Muñoz va contractar els serveis privats de Villarejo per pressionar una tercera persona perquè pagui un deute que tenia amb ell. 

Ha estat aquest mateix matí quan Assumptes Interns de la Policia ha irromput en diversos domicilis per detenir la parella sentimental d'Ana Rosa, així com el seu germà, i l'advocat dels dos. A banda, també s'han dut a terme escorcolls a Madrid, Marbella i Sotogrande, per ordres directes del jutge Diego de Egea, de l'Audiència Nacional. 

Escorcolls en diverses propietats de Muñoz

Segons ha pogut confirmar 'La Vanguardia', els investigadors han detectat que el marit de la presentadora d'El Programa de Ana Rosa' i el seu germà van posar-se en contacte amb Villarejo abans de la seva detenció, per encarregar-li el seguiment i posterior xantatge a una persona que tenia un deute sense pagar. En les pròximes hores, s'espera que Juan Muñoz i la resta d'acusats declarin davant del jutge, i s'enfrontin a les acusacions de la Fiscalia Anticorrupció. 

Amb tot, cal dir que el passat 3 de novembre el domicili del mateix Villarejo va ser escorcollat, i es va descobrir que guardava nombroses conversacions, en les quals quedava demostrat que l'excomissari realitzava negocis privats molt allunyats de la seva funció pública, pels quals rebia importants remuneracions. 

Juan Muñoz i Ana Rosa Quintana, en una imatge d'arxiu
Juan Muñoz i Ana Rosa Quintana, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

El vincle entre Villarejo i Muñoz

En molts d'aquests casos, els clients de Villarejo acudien a ell per encarregar-li l'obtenció d'informació de caràcter confidencial, a canvi de grans sumes de diners. Pel que fa a Muñoz, el marit de la coneguda periodista de Telecinco, els serveis contractats serien la vigilància i el xantatge, a més d'un client que tenia un deute pendent amb ell, encara sense pagar. 

A banda, segons el mitjà citat, l'excomissari hauria dut a terme el seu xantatge a través de seguiments i mètodes considerats il·legals. Ara, però, caldrà saber quina és la versió que els detinguts presentaran davant del jutge, si coneixien els mètodes il·legals de Villarejo, o si el xantatge finalment va tenir lloc. 


Comentaris

envia el comentari