Ho sacseja tot: la sorpresa de Felip i Letícia en obrir la premsa d'avui

Els rumors no paren de circular a xarxes socials

Felip VI i la reina Letícia en l'acte commemoratiu del Dia del Cooperant
Ho sacseja tot: la sorpresa de Felip i Letícia en obrir la premsa d'avui | Cedida

Els reis Felip i Letícia fa mesos que no guanyen per a disgustos. I és que diversos dels seus familiars estan protagonitzant contínues polèmiques, com el seu nebot Froilà o el monarca emèrit Joan Carles I

D'aquest no sols s'han revelat els seus escàndols financers, que l'han fet marxar del país, sinó també els amorosos. Especialment la seva relació durant anys amb l'empresària alemanya Corinna Larsen.

I precisament aquesta relació és la que ara ha protagonitzat l'última portada de la revista 'Pronto'. Una portada que ha fet sorgir els rumors sobre la possibilitat que el pare del Rei pogués tenir un altre fill.

La portada de la polèmica

«Gran Exclusiva. Les fotos i l'entrevista de Corinna que han sorprès el món». Aquest és el titular de la portada de la citada publicació, el qual va acompanyat d'una fotografia que ha causat un gran impacte. 

Ens estem referint a la que mostra al fill de Corinna, Alexander, al costat de Joan Carles I preparant una barbacoa. Apareixen somrients, i el rei emèrit llueix una aparença despreocupada mai vista: amb gorra cap endarrere, pantalons curts i camisa.

D'aquesta manera, allò que s'intenta mostrar és que el pare de Felip VI i la seva 'amiga especial' feien vida de família al costat del fill d'ella. Una vida familiar que duien a terme, segons sembla, a 'La Angorrilla'. 

Aquesta és una finca situada a tan sols 19 quilòmetres del Palau de la Zarzuela, que el llavors monarca va decidir reformar l'any 2009 per a convertir-lo en l'habitatge de l'alemanya. Uns dos milions d'euros són els que va gastar en aquestes obres amb les quals va dotar de més privacitat al lloc, així com de piscina d'estiu i piscina coberta.

Aquestes informacions, les declaracions de Corinna Larsen i la foto publicada per 'Pronto' han suscitat els rumors. Així, a les xarxes socials són molts els internautes que es pregunten si el fill d'aquella podria ser-ho també de Joan Carles I. Sí, es qüestionen si hi ha la possibilitat que aquest menor pogués ser germà de Felip VI i, per tant, oncle de la princesa Elionor.

Bona mostra d'aquests dubtes, són els missatges que han pogut trobar-se a Instagram o Twitter no sols ara, sinó també des de fa temps. Missatges que han sortit arrel també que s'hagi publicat a 'Las Repúblicas' que el petit anomenava 'papa' al rei emèrit.

De moment, només es tracta de rumors i tant Felip com Letícia i els protagonistes de la història romanen en silenci. No obstant això, qui sap si l''amiga especial' de Joan Carles I va revelar més detalls 'escabrosos' de la seva relació?


Comentaris

envia el comentari