Una portada de Terelu Campos amb la seva filla, objecte de grans crítiques pels excessius retocs

La filla de María Teresa Campos protagonitza la portada de la revista 'Hola' amb la seva filla

Terelu Campos recientemente en el plató de 'Sálvame'
Terelu Campos, a 'Sálvame' | Telecinco

Terelu Campos torna al focus de la polèmica. Fa només un dia que la seva filla feia 18 anys i, celebrant aquest motiu, mare i filla van ser les protagonistes de la portada de la revista 'Hola'. La portada, però, no era qualsevol cosa, ja que era la primera vegada que la filla de Terelu —ja amb la majoria d'edat— podia posar legalment davant les càmeres. 

  

  

La protagonista del reportatge no ha estat Alejandra Rubio. Al contrari del que molts podien pensar, ha estat l'excessiu ús de 'Photoshop' el que ha protagonitzat i, de pas, també polemitzat la imatge. I és que el detall, no passa desapercebut per ningú. 

La hija de Terelu Campos posa junto a su madre por primera vez
La portada d''Hola amb Terelu i la seva filla | Hola

Moltes crítiques pels retocs de la instantània 

El cert, però, és que la filla de María Teresa Campos surt afavorida a la imatge. La jove, de 18 anys, presenta diverses semblances amb la seva mare i aquesta no ha perdut l'ocasió per lluir davant el país. 

Tot i això, el que crida l'atenció és l'aspecte de la seva mare. Sense arrugues, més prima i amb un somriure immaculat. Aspectes que, certament, disten força de la imatge que presenta la filla de María Teresa Campos. 

Terelu, molt unida a la seva filla Alejandra


Terelu i Alejandra tenen una relació exemplar. Alejandra, fruit del matrimoni que Terelu va tenir amb Alejandro Rubio i que va acabar l'any 2003, és la nineta dels ulls de Terelu.

Aquesta, per evidenciar-ho, va comentar fa uns mesos que «si marxés a estudiar fora, em semblaria molt estrany el fet de quedar-me sense ella»


Comentaris

envia el comentari